Multe premii şi voie bună la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Iubitorii de mişcare de toate vârstele şi-au dat întâlnire la crosul Click! Sănătate care a avut loc în parcul Herăstrău, luna trecută. Aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, foarte multă lume a răspuns „apelului“ nostru şi au venit să alerge la cros.

Încă de la primele ore ale dimineţii, copiii, părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare şi pentru a petrece o duminică însorită alături de familie.

Cozi mari la înscriere

Încă de la ora 08:00, ora stabilită pentru înscriere, se formaseră cozi la toate categoriile de vârstă. Distanţa stabilită pentru acest an a fost de 3,9 km, cu startul din piaţa Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf. Ei s-au înscris la una dintre cele 6 categorii de vârstă: juniori 10-14 ani, juniori 15-18 ani, seniori 19-34 de ani, veterani 35-45 ani, veterani 46-59 de ani şi veterani peste 60 de ani şi s-au asigurat că au primit tricoul şi numărul de participare.

2 jpg jpeg

Cei peste 400 de alergători au făcut încălzirea cu doi antrenori de la Club Moving România. Aceştia au făcut demonstraţii de aerobit, fitness şi stretching. Printre alergători s-au aflat şi persoanele care vin an de an şi participă la această competiţie sportivă.

2 jpg jpeg

Andreea Răducan a dat startul

Alături de cei prezenţi la cros a fost şi fosta gimnastă a României, Andreea Răducan. Sportiva este şi cea care a dat startul competiţiei la ora 10:00.

2 jpg jpeg

„Nu pot decât să mă bucur pentru că an de an sunt alături de cei de la Click! Sănătate în momentul în care organizează crosul. Sunt foarte multe evenimente sportive la care particip cu bucurie şi mulţumirea mea cea mai mare este când văd atât de mulţi oameni care doresc să facă sport“, a spus fosta gimnastă Andreea Răducan.

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Înainte de premiere, alergătorii au continuat mişcarea pe ritmuri muzicale. Atmosfera a fost întreţinută de Tara, Fredy, Andrei Leonte, Adora, The dAdA şi Liviu Teodorescu.

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Cei mici au alergat la Crosul Familiei

La fel ca şi în ediţia precedentă, copiii au putut alerga în cadrul Crosului Familiei. Cei 35 de copii între 1 şi 9 ani au alergat fie de mână cu părinţii, fie în cărucioare, pe o distanţă de 500 de metri.

2 jpg jpeg

Startul la Crosul Familiei a fost dat de Cristina Fogarassy, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV.

„Gogoaşe“ de la Prima TV a înmânat premiile

Constantin Zamfirescu, alias „Gogoaşe“, de la Prima TV, a înmânat diplomele şi premiile tuturor câştigătorilor, câte 3 pentru fiecare categorie de vârstă.

2 jpg jpeg

Primul participant sosit la „finish“ a fost Alexandru Corneschi, care a terminat competiţia în mai puţin de 8 minute. Cel mai în vârstă alergător are 86 de ani şi cel mai tânăr participant de la crosul mare are 10 ani. Ambii au fost recompensaţi cu tablete Evolio şi cadouri de la Alpro.

Cei mai rapizi alergători au fost recompensaţi cu telefoane Evolio, cântare electrice, abonamente la Club Moving şi cadouri de la Life Care, Alpro, Touch şi Family Care. La tombola evenimentului s-au oferit cadouri de la Life Care şi Ropharma. Toţi copiii care au participat la Crosul Familiei au fost recompensaţi cu cadouri de la Alka.

Mulţumim Federaţiei Române de Atletism, Primăriei Municipiului Bucureşti, Direcţiei de Sport şi Tineret Bucureşti şi apei de izvor Azuga, SOS Medical, dar şi sponsorilor HRI-Vitalion, Alpro şi Ropharma.