Modul în care îţi petreci vacanţa spune multe despre tine

1 2 jpg jpeg

Dacă îţi place să mergi la munte, înseamnă că eşti o fire puternică şi ştii foarte bine ce vrei de la viaţă. Ai reale calităţi de lider şi nu-ţi este teamă de eşec. Eşti o fire veselă şi optimistă, iar la munte te simţi întotdeauna în largul tău. Nu îţi place să ţi se spună ce să faci, ai un spirit liber.

Ţie nu-ţi place monotonia şi vrei să faci mereu ceva nou. Eşti energic, îţi plac provocările şi îţi place să îţi fie recunoscute meritele.Rareori te laşi tulburat de vreun eveniment şi eşti plin de iniţiativă. Eşti genul de persoană care nu se teme de schimbare.

Dacă îţi place să mergi cu cortul, înseamnă că eşti o persoană care adoră aventura şi se adaptează uşor în orice mediu.

Eşti activ şi preferi mereu o plimbare prin parc, în locul privitului la televizor. Totodată, eşti o persoană sincră, care nu suportă minciuna. Nu te uiţi înapoi dacă ai fost trădat.

Faptul că-ţi place să-ţi petreci zilele de concediu la plajă spune despre tine că eşti o fire veselă, căreia-i place distracţia. Uneori însă ai nevoie de momente de singurătate. Uneori dai dovadă de delăsare şi trebuie să fii împinsă de la spate pentru a realiza ceva.

Nu-ţi place singurătatea, cauţi mereu compania celr din jur. Îţi place mult să lucrezi în echipă şi eşti un bun ascultător.

Rutina te plictiseşte îngrozitor. Ai o imaginaţie dezvoltată şi-ţi place să te implici în tot felul de activităţi, mai ales că lucrezi foarte bine în echipă.