Horoscopul sănătăţii pentru 2016

1 2 jpg jpeg

BERBEC

Începutul de an nu te prinde în cea mai bună formă fizică şi psihică, din păcate. Imunitatea generală este destul de scăzută şi, în consecinţă, te vei simţi mai mereu lipsit de energie. Atenţie însă la imunitatea scăzută, căci aceasta te va predispune la diferite infecţii. Tot în acest an, afecţiunile cronice s-ar putea acutiza când şi când.

TAUR

Pentru tauri, starea lor de sănătate în 2016 va fi direct proporţională cu stilul de viaţă pe care îl vor duce. Dacă te vei lăsa prea atras în plăcerile vieţii, este foarte posibil ca aceste vicii să-ţi afecteze serios sănătatea. De asemenea, nu neglija problemele digestive.

GEMENI

Un stil de viaţă mult prea solicitant şi stresul nu fac casă bună atunci când vine vorba de sănătatea unei persoane. Avansarea în diferitele sectoare ale vieţii este cu siguranţă importantă, însă nu cu preţul sănătăţii. Astfel, nativii gemeni s-ar putea confrunta în acest an cu probleme cardiace şi ale articulaţiilor. Sportul şi adoptarea unui regim de viaţă echilibrat se pot dovedi de mare ajutor!

RAC

Anul 2016 nu îi găseşte pe nativii zodiei rac în cea mai bună formă fizică. Sub nicio formă, racii nu trebuie să ignore eventualele simptome ale unei afecţiuni şi să ceară sfatul unui medic de specialitate, pentru a evita probleme grave de sănătate. Sistemul digestiv i-ar putea deranja cel mai mult, astfel că este recomandat să ducă o viaţă ordonată.

LEU

În ceea ce priveşte sănătatea leilor în 2016, noul an se caracterizează prin două aspecte. Astfel, prima parte a anului s-ar putea dovedi a fi mai greoaie din punctul de vedere al sănătăţii. Din fericire, nu este vorba de o problemă majoră. Totuşi, nu trebuie să ignori afecţiunile minore care revin, pentru a nu te simţi incomod şi nefericit. Sănătatea se va îmbunătăţi considerabil în a doua parte a anului.

FECIOARĂ

Vei întâmpina noul an 2016 cu o sănătate de invidiat, în cazul în care vei controla surmenajul şi suprasolicitarea. Este recomandat să-ţi iei mai des pauze şi să profiţi de un masaj sau de un tratament de reîntinerire. Pot apărea probleme respiratorii sau legate de circulaţia periferică.

BALANŢĂ

Anul 2016 nu va veni cu probleme de sănătate pentru nativii din balanţă. Totuşi, balanţele trecute de prima tinereţe pot suferi de afecţiuni ale sistemului osos, specifice vârstei. Atenţie, însă! Balanţele vor fi predispuse la accidente în acest an.

SCORPION

Scorpionii nu vor întâmpina probleme de sănătate în noul an, cu condiţia să nu renunţe la obiceiurile sănătoase de viaţă şi la stilul de viaţă bine organizat. Dacă îşi vor încălca aceste principii, este posibil să se confrunte cu hipertensiune sau diabet, adică boli ce ţin de stilul de viaţă.

SĂGETĂTOR

Începutul de an te-ar putea găsi într-o stare de letargie, care ar putea continua pentru o perioadă. Din cauza nivelului redus de energie, este foarte posibil să suferi de modificări ale dispoziţiei, cu consecinţe nefaste asupra stării generale de sănătate şi a imunităţii. Nu neglija bolile cronice!

CAPRICORN

Anul 2016 anunţă pentru nativii capricorn un an echilibrat din punctul de vedere al sănătăţii. Totuşi, femeile capricorn trebuie să acorde o atenţie sporită problemelor ginecologice sau hormonale aferente. În general, capricornii pot fi predispuşi la infecţii în timpul anului.

VĂRSĂTOR

Anul 2016 va fi unul lipsit de probleme de sănătate pentru vărsători, poate cu excepţia unei răceli sau gripe, adică afecţiuni minore care pot fi prevenite.

PEŞTI

Nativii peşti trebuie să-şi ia măsuri suplimentare şi să acţioneze în acest pentru a stimula imunitatea. În acest sens, peştii se pot înscrie la cursuri de yoga sau pot îmbrăţisa orice altă formă de exerciţiu fizic, cu condiţia să devină o rutină.