Horoscop: cum stai cu sănătatea în prima jumătate a anului

1 2 jpg jpeg

BERBEC

În 2016, sănătatea ar trebui să ocupe locul fruntaş pe lista de priorităţi a nativului berbec. Sub influenţa retrogradării lui Jupiter în Fecioară, în primele cinci luni ale anului este posibil să suporţi consecinţele stilului de viaţă, alimentaţiei şi exceselor din 2015, astfel că vei fi nevoit să-ţi reevaluezi sănătatea şi să aduci ajustările necesare.

Sfat? În 2016, luptă împotriva tentaţiei de a-ţi neglija sănătatea!

TAUR

Încă de la începutul anului, este recomandat să te preocupi atent şi mai mult de sănătatea ta, anul 2015 fiind presărat cu evenimente de un mare impact emoţional pentru tauri. Totodată, nativilor taur nu le-ar strica să vadă viaţa în nuanţe în culori mai vii şi să renuţe la vechile tipare de gândire.

GEMENI

Deşi au avut multe de pătimit cu sănătatea încă din 2012, gemenii trebuie să fie şi anul acesta prudenţi, mai ales că pot reveni în peisaj bolile tratate superficial, incorect sau neglijate în totalitate în ultimii ani. Gemenii se pot confrunta cu afecţiuni provocate în special de surmenajul fizic, frustrări, temeri sau dezamăgiri.

Anul acesta le sunt recomandate curele de detoxifiere mentală şi a corpului.

RAC

În primele luni ale anului, nativii rac pot suporta consecinţele neglijării sănătăţii în lunile de primăvară şi toamnă ale anului 2015.

Se poate spune că se anunţă un sezon de primăvară solicitant pentru racii care prezintă afecţiuni hepatice, osteoporoză sau sciatică. Astfel le sunt recomandate exerciţiile fizice, introducerea în alimentaţie a alimentelor bogate în siliciu, precum şi consumarea din abundenţă a fructelor şi legumelor bogate în săruri minerale. Limitarea consumului de alcool este vitală.

LEU

Anul 2016 va fi indulgent în planul sănătăţii pentru reprezentanţii zodiei leu. Totuşi, nativii se pot confrunta cu retenţia de apă, dureri de spate sau chiar eventuale depresii. Schimbă-ţi complet stilul de viaţă şi află ce alimente trebuie să consumi mai des pentru a preveni instalarea acestor afecţiuni.

FECIOARĂ

În 2016, fecioarele vor fi ferite de urgenţele de ordin medical, cu toate că trebuie să fie în continuare precaute. Până la sfârşitul lunii mai, creşte rata de succes a curelor de slăbire şi detoxifiere urmate în acest interval.

BALANŢĂ

Pentru balanţele care tocmai au aflat că sunt predispuse genetic la obezitate, diabet sau hipoglicemie, este recomandat ca acestea să-şi ţină sub atentă observaţie starea de sănătate, cât şi evoluţia ei.

Nativii zodiei balanţă pot fi tentaţi să urmeze cure drastice de slăbit, însă lipsa rezultatelor le poate propulsa într-o depresie, dacă nu obţin rezultatele perfecţiunii dorite.

SCORPION

Primele luni ale anului marchează o perioadă în care poţi întâmpina greutăţi în ceea ce priveşte gestionarea nivelului de energie, astfel că te poţi supune riscului unor accidentări serioase. Scorpionii prezintă, de altfel, un risc crescut de inflamaţii, lovituri la nivelul capului şi feţei.

SĂGETĂTOR

Organismul săgetătorilor a avut de suferit în intervalul 2012-2015 din cauza temerilor şi frustrărilor care le-au dat mult de furcă.

Curele de slăbire urmate de săgetători în prima jumătate a anului ar putea da rezultate, atâta timp cât se înarmează cu răbdare. Totuşi, nativii se pot simţi lipsiţi de vlagă şi pot experimenta stări de apatie. Pentru a face faţă acestor provocări, săgetătorii trebuie să se odihnească mai mult, să înveţe să se relaxe şi să facă mişcare.

CAPRICORN

În 2016, capricornii nu se vor confrunta cu afecţiunin serioase, însă vor avea parte de schimbări la nivel emoţional, precum şi în modul în care privesc lumea înconjurătoare. Este bine să accepte aceste schimbări şi să le privească cu entuziasm.

VĂRSĂTOR

Încă din prima lună a anului 2016, vărsătorii sunt predispuşi la afecţiuni precum retenţii urinare, dureri de spate, indigestii, puseuri reumatice sau boli de piele, toate acestea avându-şi rădăcinile în emoţii reprimate, gânduri negative, frustrări etc.

PEŞTI

În 2016, peştii cu probeleme de sănătate neglijate trebuie să renunţe în a mai spera la vindecări miraculoase şi să apeleze la medici.

Pentru că sistemul imunitar al peştilor nu funcţionează la parametri optimi, este posibil ca nativii să lupte mai greu împotriva virusurilor şi infecţiilor. Apelaţi cu încredere la curele de imunizare!