Cum să te eliberezi de stres, în funcţie de zodie

1 2 jpg jpeg

Iată, aşadar, cum poţi scăpa de stres, în funcţie de zodie!

BERBEC

Berbecii sunt persoane ocupate, care încearcă să trăiască viaţa la maximum. De multe ori, nativul berbec debordează de atât de multă energie încât uită să se bucure de lucrurile mărunte ale vieţii.

Atunci când te simţi stresat, ia-ţi o zi liberă şi evadează în natură. Răsfaţă-te un pic şi încetineşte ritmul!

TAUR

Taurii sunt persoane extrem de muncitoare şi orice eşec este luat personal. Ei trebuie să recunoască faptul că oricine mai greşeşte din când în când şi eşecul nu este neapărat o dovadă de incompetenţă.

Atunci când te simţi stresat, nu te panica şi ia lucrurile uşor. Ia o pauză de la locul de muncă şi meditează. Reflectă, de asemenea, la opţiunile pe care le ai.

GEMENI

Nativii gemeni sunt indivizi complecşi. Iubesc conversaţiile interesante şi plăcute, dar şi distracţia. Sedentarismul şi monotonia îi stresează cel mai mult.

Atunci când simţi că nu mai poţi face faţă stresului, este indicat să găseşti o cale de a-ţi descărca surplusul de energie. Ridică greutăţi, apucă-te de înot sau fă o plimbare lungă.

RAC

Racii găsesc confortul în siguranţă. Astfel, aceşti nativi resimt cel mai mult stresul atunci când nu mai găsesc sentimentul siguranţei. Totodată, racii trebuie să fie conştienţi că nu îşi pot controla tot timpul destinul, lucru care, uneori, poate fi îngrozitor pentru aceşti nativi.

Pentru a scăpa de stres şi nesiguranţe, racii trebuie să conştientizeze că acest lucru este general valabil.

LEU

Leul este cu un pas înaintea racului şi pur şi simplu încearcă să deţină controlul absolut, oricât de nerealist ar părea. De altfel, nativii leu, care sunt atât de înfocaţi, vor să fie conducătorii lumii. Leii se stresează atunci au parte de eşecuri sau în situaţiile pe care nu le mai pot controla.

În astfel de momente, leii ar trebui să-şi ia o clipă de răgaz, să respire adânc, ba chiar să cedeze controlul fie şi pentru o scurtă perioadă.

FECIOARĂ

Fecioarele şi gemenii seamănă în multe privinţe. Fecioarele sunt persoane cerebrale, însă tind să fie prea critice cu ele însele. Vor să creadă că pot găsi o soluţie la orice problemă, iar atunci când nu reuşesc simt că au o povară pe umeri.

O soluţie ar fi să-ţi notezi gândurile şi ideile şi să vorbeşti cu alţi oameni despre ele. Poate dura câteva zile, însă va apărea şi soluţia.

BALANŢĂ

Dintre toate semnele zodiacale, balanţa este cea mai afectată de stres. În general, conflictele perturbă echilibrul interior al balanţelor, suficient cât să se declanşeze stresul.

Ce poţi face? Păstrează-ţi calmul şi reafirmă-ţi angajamentul de a rezolva orice conflict în mod paşnic.

SCORPION

Nativul scorpion este o fire sensibilă, dar care îşi ţine emoţiile ascunse. Nevoia şi lipsa de intimitate a scorpionului îl poate face să se simtă stresat şi constrâns.

Pentru a te elibera de stres, încearcă să exprimi ceea ce simţi şi să-ţi împărtăşeşti emoţiile persoanelor apropiate. Nu lăsa emoţiile să te copleşească.

SĂGETĂTOR

Nativului săgetător îi place să fie ocupat, însă urăşte să primească ordine, fiind şi foarte impulsiv. Săgetătorul este nerăbdător şi se stresează atunci când nu vede roadele muncii sale.

Respiră adânc şi înţelege că, uneori, recompensele nu apar imediat. Poţi încerca să meditezi.

CAPRICORN

Capricornii, la fel ca fecioarele, sunt extrem de duri cu ei înşişi. Atunci când te simţi stresat, cel mai bine este să-ţi iei o pauză de relaxare, poate o excursie sau o vizită la spa. Doar relaxează-te!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt firi înţelepte şi aventuroase. În general, aceşti nativi sunt detaşaţi de lume, încăpăţânaţi şi nu sunt capabil să asculte. Ei trebuie să conştientizeze că nu totul se poate face după voia lor.

Dacă asta te stresează cel mai mult, ia în considerare o întoarcere la realitate!

PEŞTI

Peştii sunt firi sensibile, creative, iar uneori au tendinţa să se izoleze. Nu le place să fie în centrul atenţiei, iar când acest lucru se întâmplă parcă o iau razna. Petrece din când în când timp cu tine şi încarcă-ţi bateriile!