Cum îţi pot schimba culorile starea de spirit

1 2 jpg jpeg

Roşul îţi dă siguranţă de sine

Dacă eşti tensionat, stresat sau ştii că vei avea o zi dificilă, alege să te îmbraci în roşu. Pe lângă încrederea în forţele proprii, îţi va reda calmul şi-ţi va aduce un plus de energie. Roşul intens este ideal pentru cei care se simt lipsiţi de vitalitate şi foarte agitaţi.

Portocaliul îţi aduce un plus de entuziasm

Fiind tot o culoare caldă, portocaliul este o alegere bună când ai nevoie de vitalitate, de tenacitate. Purtând haine în această culoare sau alegând-o pentru diverse obiecte care te înconjoară, te vei putea concentra mai uşor la locul de muncă, vei fi mai entuziast, mai perseverent.

Galbenul te energizează

Dacă ai o zi în care trebuie să iei decizii importante, galbenul te poate ajuta să faci cele mai bune alegeri. Este nu doar o culoare care-ţi dă energie, ci şi una care te inspiră să te exprimi liber, să fii mai deschis către ceilalţi, îţi sporeşte capacitatea de a intui stările celor cu care comunici.

Verdele calmează

O altă culoare potrivită în momentele de cumpănă, verdele îţi redă speranţa şi pacea sufletească. Cei care poartă verde simt nevoia să se odihnească mai mult, să se regăsească sau să afle o cale de a-şi recăpăta echilibrul interior pierdut.

Albastrul te ajută să comunici

Când porţi haine de culoare albastră sau alegi obiecte în această culoare ai şanse mari să fii din nou în armonie cu tine şi cu cei din jurul tău. Albastrul te ajută să fii mai sociabil, mai comunicativ, flexibil şi liniştit.

Violetul te inspiră să găseşti soluţii noi

Purtând violet vei fi mai creativ. Este o culoare care te inspiră să-ţi dai frâu liber imaginaţiei, să fii original şi să descoperi rezolvări ingenioase la diverse probleme. Dacă în garderoba ta violetul este preponderent înseamnă că îţi doreşti ceva mai mult de la tine însuţi nu doar pe plan personal, ci şi profesional sau că vrei să înveţi mai multe, să treci la o nouă etapă.