Cum îţi influenţează personalitatea anotimpul în care te-ai născut

1 2 jpg jpeg

Cei născuţi primăvara, optimişti Sunt firi energice, nu degeaba sunt născute în perioada în care natura reînvie. Dacă te-ai născut în martie, aprilie sau în luna mai eşti o persoană optimistă, cu mare poftă de viaţă. Poţi da dovadă de impulsivitate mai crescută decât persoanele născute în celelalte anotimpuri. Sunt sufletul petrecerii şi sunt oameni care emană energie pozitivă. Nu e bine ca o persoană născută primăvara să se supere pe cineva, căci are tendinţa să fie răzbunătoare.

Cei născuţi vara, pasionali

Aceşti nativi trec foarte uşor de la o stare la alta şi nu le prea plac schimbările. Acceptă cu greutate criticile, dar în sinea lor sunt persoane foarte sensibile şi le este teamă de eşec. Sunt firi calde, pasionale şi îşi fac cu uşurinţă cunoştinţe noi.

Totodată, cei născuţi în lunile de vară sunt foarte sinceri şi buni ascultători. Femeile sunt mereu în pas cu moda.

Citeşte şi:

- Ora la care te culci îţi dezcifrează personalitatea

- Personalitatea, în legătură cu zodia şi grupa sangvină

- Ce legătură este între zodie şi personalitate

Cei născuţi toamna, firi melancolice

Au tendinţa să analizeze foarte mult lucrurile, până când ajung să ia o decizie, fie că este vorba de viaţa personală, fie de carieră. Sunt melancolici şi închişi în ei, de aceea nu au un cerc mare de prieteni. Sunt ambiţioşi şi răbdători.

Se bazează pe raţiune şi sunt persoane care se îndrăgostesc pentru toată viaţa. Nu le plac jumătăţile de măsură.

Cei născuţi iarna, personalităţi puternice

Nu prea au răbdare şi vor ca totul să se rezolve imediat. Dau impresia că sunt aroganţi, uneori, însă aceasta este doar o mască pentru a-şi ascunde timiditatea. Au şi destul de mult noroc şi ajung să-şi îndeplinească obiectivele.

Cei născuţi în februarie au tendinţa să fie încăpăţânaţi, în timp ce persoanele născute în ianuarie şi decembrie sunt mai maleabile.