Cum eşti într-o relaţie, în funcţie de grupa sangvină

1 2 jpg jpeg

Grupa 0 este a persoanelor fidele

La prima vedere, reprezentanţii grupei 0 par o fortăreaţă de neatins, inabordabili. Însă pe măsură ce-şi cunosc interlocutorul, devin ca o carte deschisă. În plan sentimental, sunt firi directe, ştiu foarte bine ceea ce-şi doresc şi nu le plac jumătăţile de măsură.

În căsnicie, femeile din grupa 0 au tendinţa să pună copiii înaintea soţului. Sunt persoane fidele, care pun mare preţ pe respectul în cuplu. Sunt firi vulcanice, se supără repede, însă le trece la fel de uşor. Le place, de asemenea, să-şi surprindă partenerul.

Grupa A este a timizilor

Sunt persoane transparente, care spun adevărul în faţă şi nu se ascund. Au tendinţa să caute perfecţiunea şi dau dovadă de meticulozitate. În dragoste, sunt timizi şi rar fac primul pas.

Odată ce intră într-o relaţie, dăruiesc totul. Sunt firi emoţionale şi au nevoie de multă atenţie din partea partenerului de viaţă. Le este mereu teamă să nu fie respinşi şi au nevoie de afecţiune.

Răbdarea şi prudenţa sunt calităţile cel mai des întâlnite la persoanele cu grupa sangvină A, ceea ce le face un bun sprijin pentru partener.

Grupa B, sub semnul independenţei

Firi complexe şi independente, au o intuiţie care nu prea se întâlneşte la celelate grupe sangvine şi le place de minune să fie în centrul atenţiei.

Starea lor de spirit se schimbă foarte repede, însă îi salvează întotdeauna simţul umorului. În dragoste, atrag ca un magnet, însă le este destul de greu să se implice într-o relaţie stabilă, căci mereu găsesc câte un cusur celuilalt.

Însă când îşi găsesc jumătatea sunt fideli, plini de umor şi au un spirit pozitiv. De asemenea, sunt firi pasionale.

Grupa AB, cea a persoanelor care fac compromisuri

Persoanele care au această grupă de sânge împrumută din trăsăturile grupelor A şi B, de aceea sunt firi duale. Se adaptează uşor în orice situaţie şi îşi fac repede prieteni.

În dragoste, sunt visători şi caută partenerul ideal destul de mult timp. Îşi doresc de la jumătatea lor să le fie mai întâi prieten de suflet, apoi iubit.

Sunt dispuşi să facă destule compromisuri în numele iubirii. Sunt, totodată, înţelegători cu partenerul de viaţă.