Ce spune modul în care dormi despre personalitatea ta

1 2 jpg jpeg

Dacă dormi pe o parte

Persoanele care dorm pe o parte sunt sensibile, deşi nu arată acest lucru, ei fiind întotdeauna duri în faţa celorlalţi, spune o cercetare a unui psiholog englez, Robert Phipps. De asemenea, sunt persoane care se consumă foarte mult, chiar şi când vine vorba despre probleme minore.

Acestă poziţie de somn poate să cauzeze dureri ale braţelor şi ake oicioarelor. De asemenea, cei care suferă de boală de reflux gastroesofagian se pot confrunta cu o înrăutăţire a simptomelor.

Dacă dormi pe spate

Dacă ai obiceiul să dormi pe spate, acest lucru poate să ndice faptul că eşti o persoană rigidă şi inflexibilă, care are tendinţa să fie încăpăţânată şi să dea ordine. Dacă în timp ce dormi ţii mâinile ridicate, deasupra capului, acest lucru poate spune despre tine că eşti întodeauna gata să îi qasculţi pe ceilalţi.

Această poziţie de somn este perfectă pentru cei care se confruntă cu dureri de spate şi de gât, însă nu este recomandată celor care sforăie şi au apnee de somn, căci le înrăutăţeşte simptomele. De asemenea, poate să înrăutăţească simptomele dacă suferi de boală de reflux gastroesofagian.

Dacă dormi pe burtă

În caz că îţi place să dormi pe burtă, asta spune despre tine că adeseori simţi că nu ai control asupra vieţii şi că te laşi dus de val. Din această cauză, poţi resimţi adesea stări de anxietate.

Această poziţie de somn îţi paote cauza dureri de spate şi de gât, dar şi spasme musculare.