Ce spune locul pe care-l alegi în avion despre tine

1 2 jpg jpeg

Dacă alegi locul din margine Ei bine, acest lucru spune despre tine că apreciezi libetatea, spune profesorul Jonathan Bricker, de la Universitatea din Washington, SUA, citat de yahoo.com.

În acelaşi timp, se poate spune că eşti o persoană introvertită, fiindcă de multe ori introvertiţilor le place să stea retraşi şi să fie cât mai puţin înconjuraţi de alte persoane.

O altă caracteristică a celor care aleg acest loc în avion este faptul că vor să fie primii care le cer stewardeselor ceva de băut. Asta înseamnă că le place să deţină controlul.

Îţi place să nu fii deranjat, ai nevoie de propriul tău spaţiu, de aceea prefer locul de la geam, spune Jonathan Bricker. Eşti, de asemenea, genul de persoană care-şi creează propriul cuib pentru a se simţi bine, exact ca o pasăre în cuibul ei. Totodată, eşti o persoană visătoare şi deschisă către noi experienţe.

Spune despre tine că eşti o persoană extrovertită, căreia îi este destul de uşor să-şi facă noi cunoştinţe. Totodată, să alegi locul din mijloc, mai ales pe un zbor lung, este şi o dovadă că eşti dispus să faci compromisuri şi chiar dacă este un lucru care nu-ţi face mare plăcere, ştii că oricum va trece, nu este pentru toată viaţa, de aceea încerci să nu fii deranjat prea tare.

Pauline Wallin, psiholog, spune că dacă te afli în avion împreună cu familia şi mereu te alegi cu locul din mijloc, deşi nu-ţi face plăcere, acest lucru poate spune despre tine că eşti o persoană care cedează uşor.