Ce spune grupa sangvină despre personalitatea ta

1 2 jpg jpeg

Grupa 0, reprezentanta persoanelor sociabile

La prima vedere, reprezentanţii grupei 0 par o fortăreaţă de neatins, inabordabili. Însă, pe măsură ce-şi cunosc interlocutorul, devin ca o carte deschisă. În plan sentimental, sunt firi directe, ştiu foarte bine ceea ce-şi doresc şi nu le plac jumătăţile de măsură. Pot lucra foarte bine în echipă, dând dovadă de răbdare şi de generozitate. Pe de altă parte, suportă să fie criticaţi şi le cam place să se răzbune.

Grupa A, rezervată perfecţioniştilor

Cei care au grupa sangvină A caută mereu perfecţiunea şi sunt meticuloşi. În dragose, sunt timizi şi pun mare preţ pe fidelitate. Sunt persoane ordonate şi bine organizate, de aceea pot lucra foarte bine singure, dar se adaptează bine şi la munca în echipă.

Le cam lipseşte spiritul de iniţiativă.

Grupa B, sub semnul independenţei

Firi complexe şi independente, celor care au grupa sangvină B le este foarte greu să accepte şi părerile altora. Au o intuiţie care nu prea se întâlneşte la celelate grupe sangvine şi le place de minune să fie în centrul atenţiei. Starea lor de spirit se schimbă foarte repede, însă îi salvează întotdeauna simţul umorului. Sunt independenţi şi puternici, deci trec uşor peste eşecuri şi necazuri.

Au o încăpăţânare ieşită din comun, la care se adaugă şi independenţa, lucruri care-i fac destul de dificili când vine vorba de lucrul în echipă.

Grupa AB, personalitate dublă

Persoanele care au această grupă de sânge se adaptează uşor în orice situaţie şi îşi fac repede prieteni. Îşi doresc de la jumătatea lor să le fie mai întâi prieten de suflet, apoi iubit. Calmi, diplomaţi şi răbdători, analizează în cele mai mici detalii până iau o decizie. Pot avea de suferit fiindcă uneori au tendinţa să aibă încredere oarbă în oameni şi de aceea pot fi răniţi cu uşurinţă.