Ce pot învăţa femeile de la bărbaţi

1 2 jpg jpeg

Fără invidie O situaţie în care bărbaţii se descurcă mai bine decât femeile este legată de amiciţii. Ei nu sunt invidioşi pe prietenul lor cel mai bun, nu se ceartă din motive banale şi nu stau supăraţi săptămâni întregi unul pe celălalt. Împrumută din comportamentul lor şi încearcă să nu te mai superi sin orice. La fel de indicat este să nu te mai compari cu alţii.

Multe ţipete, panică, scenarii apocaliptice: aşa fac multe femei când se lovesc de o problemă. În schimb, la ei totul este mai calm. Nu mai pune totul la suflet şi nu te speria în faţa oricărei greutăţi. Caută în linişte soluţii. Data viitoare când îţi vine să urli, nu te lăsa învinsă: gândeşte ca un bărbat şi, în loc să te plângi, caută rezolvarea.

Un alt capitol la care ai de învăţat este cel al bagajelor. Când pleci undeva, eşti în stare să iei tot şifonierul cu tine. La care se adaugă trusa de machiaj, zeci de medicamente, agende, parfum, plus agenda. Cu o asemenea încărcătură, nu-i de mirare că pleci în concediu sufocată de bagaje. Fă un inventar al genţii. Vei vedea că nu ai nevoie de tot ce cari acolo.

De multe ori, pentru femei, cele mai plăcute momente de timp liber sunt taclalele cu o prietenă sau o cursă prin magazine. Asta dacă nu sfârşeşte în faţa televizorului, lângă o farfurie de prăjituri. În schimb, bărbaţii aleg cu totul alte activităţi, mult mai sănătoase, dacă nu se opresc în faţa unei halbe cu bere. Bărbaţii fac sporturi şi activităţi în echipă, precum fotbalul sau o partidă de table, dezvoltându-şi astfel spiritul de camaraderie. Şi au şi o formă fizică de invidiat! Gândeşte-te serios să faci şi tu un astfel de sport! Poţi merge la dansuri sau la gimnastică.