Ce defecte şi calităţi ai în funcţie de grupa sangvină

1 2 jpg jpeg

Grupa 0, ca o carte deschisă

La prima vedere, reprezentanţii grupei 0 par inabordabili. Însă, pe măsură ce-şi cunosc interlocutorul, devin ca o carte deschisă. În plan sentimental, sunt firi directe, ştiu foarte bine ceea ce-şi doresc şi nu le plac jumătăţile de măsură.

Calităţi: sunt firi creative, sunt generoşi şi le place competiţia. Fac o impresie bună celor din jur şi ştiu să fie diplomaţi. Pot lucra foarte bine în echipă.

Defecte: nu suportă să fie criticaţi şi le cam place să se răzbune. Uneori, sunt prea atenţi la detalii, de aceea riscă să se piardă pe drum, în îndeplinirea unui obiectiv.

Grupa A este a perfecţioniştilor

Purtătoriia cestei grupe sunt persoane directe, care spun adevărul în faţă şi nu se ascund. Au tendinţa să caute perfecţiunea şi dau dovadă de meticulozitate. În dragose, sunt timizi. Odată ce intră într-o relaţie, sunt fideli şi nu suportă trădarea.

răbdădori şi prudenţi, aşa sunt cei care au grupa sangvină A. Sunt persoane ordonate şi bine organizate, de aceea pot lucra foarte bine atât singure, cât şi în echipă.

Defecte: se consumă foarte mult în interior, fapt ce le- ar putea afecta sănătatea, spune tradiţia japoneză. Le lipseşte spiritul de iniţiativă. Nu prea au încredere în forţele proprii, de aceea pot avea de pierdut.

Grupa B, sub semnul independenţei

Firi independente, celor care au grupa sangvină B le este greu să accepte şi părerile altora. Au o intuiţie care nu prea se întâlneşte la celelate grupe sangvine şi le place de minune să fie în centrul atenţiei. Starea lor de spirit se schimbă foarte repede, însă îi salvează întotdeauna simţul umorului.

În dragoste, atrag ca un magnet, însă le este destul de greu să se implice într-o relaţie stabilă, căci mereu găsesc câte un cusur celuilalt.

originalitatea şi loialitatea se numără printre calităţile celor cu această grupă de sânge. Sunt independenţi şi puternici, deci trec uşor peste eşecuri şi necazuri.

au o încăpăţânare ieşită din comun, la care se adaugă şi independenţa. De asemenea, nu prea le plac regulile şi nu le place să li se spună ce să facă.

Grupa AB, personalitate dublă

Persoanele care au această grupă de sânge împrumută din trăsăturile grupelor A şi B se adaptează uşor în orice situaţie şi îşi fac repede prieteni. În dragoste, sunt visători şi caută partenerul ideal destul de mult timp.

sunt firi calme, care analizează în cele mai mici detalii până iau o decizie. De aceea, dau greş de foarte puţin ori. Sunt foarte activi şi dau dovadă de o inteligenţă sclipitoare.

pot fi indecişi şi critici atât cu ei înşişi, cât şi cu cei din jur. Un fel de ochiul-soacrei. De asemenea, pot avea de suferit din cauză că uneori au tendinţa să aibă încredere oarbă în oameni şi de aceea pot fi răniţi cu uşurinţă.