Aşa te faci plăcut de către cei din jur!

1 2 jpg jpeg

1. Fii sincer

Sinceritatea este principala calitate a celor care ştiu să se facă remarcaţi. Nimănui nu-i plac persoanele care omit adevărul sau care au obiceiul să exagereze. Sinceritatea, în schimb, te face să-i cucereşti pe cei din jur.

2. Arată grijă faţă de ceilalţi

O mare greşeală pe care o fac unii atunci când vine vorba de ascultare este că sunt atât de concentraţi pe ceea ce vor spune sau modul în care ceea ce spune cealaltă persoană îi va afecta, încât nu reuşesc să asculte. Un mod simplu de a evita acest lucru este de a pune o mulţime de întrebări.

Oamenilor le place să ştie că ascultaţi. Dacă îi întrebi diverse lucruri arată că-ţi pasă de ceea ce spun ei şi te vor aprecia. 3. Nu judeca

Fiind deschis la minte, devii abordabil şi interesant pentru alţii. Nimeni nu vrea să aibă o conversaţie cu cineva care şi-a format deja o opinie şi nu este dispus să asculte.

Să ai o minte deschisă este foarte util la locul de muncă, arată că eşti o persoană cu care se poate comunica uşor, că eşti deschis la idei noi.

4. Limbajul trupului contează

Şi limbajul corporal te ajută să devii o persoană plăcută în anturaj, la o petrecere, dar şi la serviciu. Arată că eşti deschis şi nu sta retras într-un colţ. Nu-ţi ţine mâinile încrucişate, la piept, când vorbeşti cu cineva, pentru că arată o atitudine defensivă.

De asemenea, păstrează-ţi obiceiul să folosească un ton cald, care să exprime pozitivitate.