Anotimpul în care te naşti îţi influenţează personalitatea

1 2 jpg jpeg

Iarna se nasc persoane creative

De exemplu, persoanele născute în ianuarie şi februarie tind să fie creative, dar sunt mai predispuse la schizofrenie, spre deosebire de cei care vin pe lume în orice alt moment al anului, potrivit unui studiu efectuat la Universitatea din Connecticut. Cei născuţi iarna nu prea au răbdare şi vor ca totul să se rezolve imediat. Cei născuţi în februarie au tendinţa să fie încăpăţânaţi, în timp ce persoanele născute în ianuarie şi decembrie sunt mai maleabile.

Vara, anotimpul extrovertiţilor

Sunt firi calde, pasionale şi îşi fac cu uşurinţă cunoştinţe noi, fiind persoane extrovertite.Totodată, cei născuţi în lunile de vară sunt oameni sinceri şi buni ascultători. Femeile sunt mereu în pas cu moda.

Dacă te-ai născut primăvara acest lucru spune despre tine că eşti o persoană energică, care vede mereu partea plină a paharului. Poţi da dovadă de impulsivitate mai crescută decât persoanele născute în celelalte anotimpuri. Eşti sufletul petrecerii şi emani energie pozitivă. Nu e bine ca o persoană născută primăvara să se supere pe cineva, căci are tendinţa să fie răzbunătoare.

Cei care se nasc tamna au tendinţa să analizeze foarte mult lucrurile, până când ajung să ia o decizie, fie că este vorba de viaţa personală, fie de carieră. Sunt melancolici şi închişi în ei, de aceea nu au un cerc mare de prieteni. Sunt ambiţioşi şi răbdători.

Se bazează pe raţiune şi sunt persoane care se îndrăgostesc pentru toată viaţa. Nu le plac jumătăţile de măsură.