Află cum te îmbolnăvesc emoţiile!

1 2 jpg jpeg

Poate nu întâmplător, stresul mental şi emoţional ne face să ne simţim tensionaţi sau ne doare capul.

Iată, aşadar, ce legături există între durere şi emoţii!

Durerea de cap sau migrenele pot fi declanşate de stres şi de tensiunea acumulată pe parcursul unei zile. Găseşte un răgaz pentru a te relaxa în fiecare zi.

Durerea de gât poate fi declanşată de dificultatea de a te ierta pe tine şi pe ceilalţi. Atunci când simţi această durere, ia în calcul şi aspectele pozitive/calităţile persoanelor apropiate.

Durerea de umeri poate indica faptul că eşti apăsat de o grea povară emoţională, de unde şi expresia ,,a duce o povară pe umeri''. În acest sens, încearcă să ai o atitudine proactivă atunci când te confrunţi cu probleme şi cere sprijinul persoanelor apropiate.

Durerile de spate (în partea superioară) înseamnă că nu te bucuri de suficient sprijin emoţional - te poţi simţi neiubit şi nedorit.

Durerile de spate (în partea inferioară) înseamnă că eşti foarte îngrijorat în privinţa banilor.

Durerea în coate poate indica că faptul că eşti foarte reticent la schimbări şi că abordezi viaţa într-un mod rigid. Învaţă să faci compromisuri şi fii mai receptiv la nou/schimbări!

Durerea de mână înseamnă dificultatea de a te apropia de oameni. Încearcă să-ţi faci noi prieteni sau ieşi la prânz cu colegii.

Durerea de şolduri semnifică rezistenţa la schimbare. S-ar putea de asemenea să fii prea precaut atunci când eşti pus în situaţia de a lua decizii.

Durerea de genunchi poate fi un semn că ego-ul tău este prea mare sau că te supraestimezi. Fii un pic mai smerit şi amineteşte-ţi că suntem muritori cu toţii. Înscrie-te într-o asociaţie de voluntariat!