Află ce-ţi prezic astrele în luna Noiembrie!

1 2 jpg jpeg

Berbec

Luna Noiembrie vine cu o şansă neaşteptată în privinţa banilor. Atenţie totuşi la locul de muncă, mai ales că se pot naşte conflicte, fie se pot produce accidente datorită efortului pe care îl depui sub tensiune nervoasă. În relaţie fericirea lasă în urmă suferinţa, iar împăcarea cu partenerul de viaţă te va surprinde la sfârşitul lunii. Starea de sănătate poate viza stomacul, fie unele probleme pe fond nervos.

Taur

Iartă şi vei câştiga – pare să fie sloganul reprezentativ pentru luna noiembrie. Uneori în viaţă au ,,dreptate” cei nedrepţi, de aceea se pare că unele rivalităţi se vor termina cu procese, fie cu unele plăţi nedorite. O veste bună privind relaţiile de afaceri: în noiembrie norocul e de partea ta când vine vorba de parteneriate. La capitolul sănătate: există riscul să apară probleme la cap şi la gât.

Gemeni

Gândul curat înseninează – este expresia valabilă pentru această lună. Există riscul ca orice dezamăgire din relaţia cu iubitul/a să ducă la decizii grele. De aceea, în noiembrie trebuie să ai grijă ca relaţia să nu se încheie printr-o separare. Analizează de unul singur şi încearcă rezolvarea în doi. Pot apărea probleme respiratorii, mai ales dacă nu le tratezi după reteţă , ci după ,,ureche”!

Rac

Ştii că pe furtună nu se poate vâsli. Agitaţia din cuplu te va lăsa fără răspunsuri pe parcursul acestei luni. Aşteaptă să se liniştească totul şi apoi poţi să lămureşti în ape mai liniştite situaţia. Ai mai multă grijă la capitolul sănătate! Ar trebui să programezi o vizită la medic, mai ales că stomacul te supără de ceva vreme şi că nu-l menajezi. Semnalele dese se pot transforma într-o problemă serioasă.

Leu

Financiar se cere prudenţă în luna noiembrie. Există riscul ca unele decizii să nu fie pe placul tău, de aceea este indicat să-ţi impui să cheltuieşti mai puţini bani. Când vine vorba de alimentaţie este bine să elimini excesele, mai ales că ficatul dă semne de suprasolicitare. În plus, pot apărea probleme cu sistemul osos. Tratează orice semnal din parea organismului cu atenţia cuvenită şi cu o vizită la medic.

Fecioară

Tot ce este în exces dăunează, de aceea nu este nevoie de cuvinte multe pentru a te face auzit! În luna noiembrie totul se ridică la cote maxime, indiferent de capitol. Dacă vrei ca soarele să-ţi lumineze relaţia de cuplu este indicat să foloseşti cuvinte mai puţine, dar care să ajungă la suflet. Nu uita să iei nişte vitamine, necesare pentru a intra în iarnă pregătit cu forţe proaspete.

Balanţă

Dacă vrei să-ţi învingi o slăbiciune…nu o hrăni! Viaţa de cuplu e şi bună şi rea în această lună. Când e caldă, când e rece. Te poţi reechilibra dacă reduci dependenţele. Încerci să faci mai multă mişcare şi să ai grijă de propriul corp. Bucură-te pentru că financiar vorbind stai bine. Nu uita! Dacă la capitolul bani totul este bine, atunci restul se rezolvă de la sine. Scorpion

Profită de oportunităţile lunii şi nu uita să iubeşti şi să dăruieşti. În viaţa profesională totul decurge bine, iar asta te va face să analizezi şi relaţia cu partenerul dintr-un unghi mai pasional. Te simţi obosit/ă, dar succesele profesionale te vor face să spui că eşti recompensat şi că a meritat tot efortul. Ai nevoie de mişcare în aer liber şi de odihnă.

Săgetător

Dacă deschizi uşa păcatului…s-ar putea să te trezeşti plângând. Există riscul ca în luna noiembrie să apară probleme la partea genitală, cu atât mai mult dacă nu te protejezi. Pot apărea şi unele mici neplăceri respiratorii dacă nu te echipezi corespunzător şi umbli fără umbrelă. Lasă mofturile şi tentaţia cheltuielilor. Cele mai importante sunt priorităţile.

Capricorn

Ce începi un lucru bine există şanse ca el să se temine cu bine, chiar dacă totul depinde şi de parcurs. În luna noiembrie totul oscilează. Relaţiile sunt cu susul în jos, iar asta doar din cauză că eşti tare nehotărât. Te simţi obosit şi într-o confuzie totală, iar la final vei constata că nu ai dat atenţia cuvenită organismului şi că el reacţionează conform stilului tău de viaţă.

Vărsător

O singura clipă poate schimba totul, iar lucrul asta e valabil la toate capitolele în această lună. Este nevoie de mai multă obiectivitate în sfera profesională, mai ales că ca finalul să fie cel mult dorit. Încearcă să ocoleşti neînţelegerile cu cei din jur. Discuţiile în contradictoriu îţi pot aduce numai ,,surprize” cardiace, iar toate apar pe fond nervos.

Peşti

Când un prieten îţi întinde mâna pentru a oferi ajutor, el îţi ,,oferă” şi inima. Este cazul să te mulţumeşti cu ceea ce ai, mai ales că există riscul să apară un moment de criză după multele nopţi albe. Evită somniferele chiar dacă vei avea parte de multe nopţi nedormite. Încearcă să îi ocoleşti pe cei care te indispun, iar starea ta interioară se va ameliora şi fără medicaţie.