Află ce-ţi prezic astrele în luna Decembrie!

1 2 jpg jpeg

Berbec

În decembrie ai avantajul de partea ta în ceea ce priveşte împrumuturile, moştenirile, fie cumpărarea unei locuinţe. Atenţie cum o faci! Cel mai bine este să ceri părerea celor din familie, altfel riscul de a declanşa conflicte bate la uşă în pragul sărbătorilor! La capitolul SĂNĂTATE: pe parcursul lunii te poţi trezi cu o alergie din cauza unor alimente. Nu încerca tratamente fără prescripţi! Consultă medicul de familie pentru a nu complica situaţia.

Taur

Îţi suspectezi prietenii apropiaţi că ar avea ceva împotriva ta, fie că nu sunt prea sinceri. Cea mai bună idee este să-i surprinzi într-un mod plăcut cu cadouri şi atunci vei constata că i-ai judecat greşit. Cine nu-i de acord cu tine, nu înseamnă că este duşman. La capitolul SĂNĂTATE: mai bine te retragi din anturajul care îţi cauzează stări de tensiune şi astfel starea ta psihică va ajunge la cote normale.

Gemeni

Eşti stresat din cauza banilor, dar vei avea surpriza unui bonus neaşteptat de la locul de muncă. Acesta te va ajuta să mai achiţi din datoriile pe care le ai, chiar vor mai rămâne bani şi pentru cadourile pe care le ai în plan de sărbători! Pune mintea la contribuţie, nu uita de creativitate şi cheltuielile vor fi mai mici. La capitolul SĂNĂTATE: nu te mai consuma pentru orice fleac pentru că îţi vei sensibiliza stomacul. Rac

Nu da crezare la sfârşit de an zvonurilor pe care le auzi, mai ales că ele îţi pot afecta viaţa de cuplu. Nu provoca scandal oricât eşti de nervos. Rişti să te trezeşti în pragul sărbătorilor că ai rămas singur. Lasă trecutul şi priveşte spre viitor. La capitolul SĂNĂTATE: nu uita de mişcare chiar dacă eşti în decembrie. Fă unele modificări când vine vorba de alimentaţie şi nu uita să te pregăteşti pentru noul an cu răbdare şi calm.

Leu

Relaţia cu colegii de muncă este una tensionantă pe tot parcusul lunii. Chiar dacă te crezi mai stăpân pe unele informaţii decât colaboratorii tăi, nu înseamnă că trebuie să domini situaţia. Nu te amăgi că vei atrage respectul colegilor …dimpotrivă! La capitolul SĂNĂTATE: nu uita să-ţi menajeazi psihicul, mai ales că în această perioadă este supraîncărcat. Acordă-ţi timp pentru pauzele de relaxare, nu toţi pot ţine pasul cu tine.

Fecioară

Se pot ivi neînţelegeri în cuplu datorită părerilor tale privind o sumă de bani pe care nu o poţi recupera. Partenerul/a de viaţă şi cei apropiaţi au alte puncte de vedere, iar asta îţi displace tot mai mult. Chiar dacă eşti într-o formă excelentă nu înseamnă că îi poţi teroriza pe ceilalţi din familie cu reproşurile tale. La capitolul SĂNĂTATE: te poţi trezi cu dureri de cap datorită tensiunii acumulate, iar ele nu vor trece aşa uşor.

Balanţă

La început de lună este cel mai bun moment pentru a face modificări în casă, aşa cum îţi doreşti de ceva timp. Acţionează după ce ai făcut un plan în prealabil, altfel te vei trezi că ajungi în pragul sărbătorilor cu casa întoarsă! La locul de muncă apar multe schimbări care te fac să nu te mai simţi bine în propria-ţi piele. Gândeşte şi planifică totul ca lucrurile să iasă aşa cum vrei. La capitolul SĂNĂTATE: încearcă să păstrezi echilibrul în alimentaţie pentru a evita neplăcerile digestive. Doar aşa vei depăşi momentele grele fără probleme.

Scorpion

Nu îţi supune corpul la eforturi fizice fără măsură, cu atât mai mult că te gândeşti la un concediu în străinătate. E foarte posibil ca drumurile să te poarte spre tărâmul dorit, asta în măsura în care eşti atent la ce, cum şi cât faci. La capitolul SĂNĂTATE: la sfârşit de an te poţi trezi cu unele accidentări care pot să necesite ,,staţionarea” la domiciliu.

Săgetător

Dacă eşti singur în luna decembrie şansele sunt de partea ta când vine vorba de găsirea unui partener de viaţă. Iar dacă te angajezi într-o nouă relaţie vei constata că totul se rezolvă mai uşor în doi, decât de unul singur. Ai puterea să ,,renaşti din propria cenuşă” şi să rezolvi problemele ce ţin de relaţiile din trecut. La capitolul SĂNĂTATE: atenţie la răcelile de sezon şi la posibile insomnii.

Capricorn

Oboseala şi stresul te pot face să iei unele decizii pripite. Dacă îţi poţi stăpâni defectele şi eşti în stare să porţi o discuţie sinceră, fără gânduri ascunse, atunci luna decembrie e lipsită de surprize neplăcute! Dacă nu-ţi pasă…se pot ivi situaţii neprevăzute, cum ar fi schimbarea locului de muncă la sfârşit de an. Nici asta nu ar fi o tragedie pentru că ai şanse de noi parteneriate. La capitolul SĂNĂTATE: atenţie la dulciuri şi la greutate….se aduna kilogramele!

Vărsător

Pentru că la începutul lui 2014 o să ai nevoie de echilibru interior, încearcă din răsputeri să nu ţi-l da peste cap acum. Dacă îţi apare în cale o veche iubire ce îţi răscoleşte amintirile şi vine cu tentaţia de a călca strâmb… recomandarea este să stai departe de toţi şi de toate. Necazurile ce vor urma pot declanşa situaţii neplăcute, dar în definitiv e dreptul tău de a alege, iar dacă nu rişti o să rămâi cu întrebarea: cum ar fi fost dacă? La capitolul SĂNĂTATE: în luna decembrie stresul e la cote maxime, de aceea trebuie să iei măsuri înainte să apară problemele de sănătate.

Peşti

Renunţă la dependenţe şi luna decembrie o să fie una liniştită. Se pot schimba multe pe parcursul lunii, iar în pateneriate pot să apară persoane noi şi atunci se schimbă şi şansele de câştig financiar. Creativitatea este la cote maxime, iar acum este cel mai bine să profiţi de ideile tale pentru a întări şi mai mult poziţia socială. La capitolul SĂNĂTATE: nu uita că imunitate depinde de dependenţele tale, fie că este vorba de alimentaţie sau de celelalte alegeri privind stilul de viaţă!