5 trucuri pentru a obţine ce-ţi doreşti

1 2 jpg jpeg

Ai încredere în tine

În jurul tău ai multe exemple ale unor oameni care n-au renunţat la visele lor. Cu voinţă, ambiţie şi consecvenţă îţi poţi atinge şi tu obiectivele, fără ca nimeni şi nimic să te oprească. Oricât de mult ar dura până vei ajunge să-ţi vezi visul împlinit, atâta timp cât crezi în ceea ce poţi şi în ceea ce vrei, n-ai motive să-ţi faci griji.

Încearcă să te vizualizezi paşii spre reuşită

Un exerciţiu mental pe care-l fac mulţi sportivi înainte de competiţiile importante, pentru a se concentra şi a avea mai multă încredere în forţele lor este de a se vizualiza cum evoluează în timpul concursului. Dacă ai de terminat ceva ce-ţi pare dificil la serviciu sau acasă, imaginează-ţi cum vei parcurge fiecare etapă, pas cu pas, şi cum te vei relaxa la final bucuroasă că ai terminat. Încrederea în puterea ta de a face ceva bun te va motiva şi stimula.

Pregăteşte-te pentru succes

Dacă-ţi doreşti un loc de muncă nou, ai nevoie de aptitutini noi, deci e important ca atunci când îţi stabileşti un obiectiv, să începi un proces de pregătire. Te va ajuta să vezi dacă într-adevăr ceea ce ţi-ai propus este pe placul tău. În caz contrar, e posibil să porneşti pe un drum care nu duce nicăieri sau care nu-ţi va mai plăcea peste un timp.

O reuşită o atrage pe alta

Succesul este atras de cei care cred cu tărie că vor reuşi. De aceea, e mai bine să acţionezi pozitiv, cu răbdare şi calm, fără să te îngrijorezi. Vei vedea cât de multe lucruri frumoase ţi se vor întâmpla! Repetă-ţi cât mai des că o bucurie sau un succes vin mai multe deodată.

Păstrează-ţi optimismul

Oricât de irealizabile ar părea visele tale, ele pot deveni realitate dacă-ţi păstrezi gândirea pozitivă şi optimismul. Când îţi doreşti ceva, în loc să-ţi spui că nu vei reuşi nici într-o mie de ani, gândeşte-te că ţi s-a ivit o provocare nouă. Până şi în frica de eşec se ascunde o dorinţă. Înlocuieşte teama cu încrederea că totul va ieşi bine.