5 metode s─â te binedispui

2 jpg jpeg

Ordinea alung─â depresia

Dezordinea poate provoca st─âri de depresii, pentru c─â-┼úi aminte┼čte c├óte lucruri trebuie s─â faci. De┼či poate p─ârea o corvoad─â s─â faci cur─â┼úenie ┼či ordine, o cas─â pus─â la punct te face s─â te sim┼úi bine.

Fă ce-ţi place

├Ä┼úi place s─â dansezi? Invit─â-┼úi partenerul la dans, chiar ┼či acas─â, dac─â nu ie┼či┼úi ├«n ora┼č. ├Ä┼úi plac drume┼úiile? Ie┼či┼úi la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii ├«nlocuri pitore┼čti din apropierea ora┼čului, nu e nevoie s─â cheltui┼úi sume mari cudeplas─âri spre destina┼úii ├«ndep─ârtate.

Spa la tine acas─â

Preg─âte┼čte-┼úi o baie cu s─âruri aromate, ascult─âmuzica preferat─â ┼či imagineaz─â-┼úi c─â e┼čti pe o plaj─â exotic─â. Folose┼čte acestemomente pentru a fi numai cu tine, ├«ncearc─â s─â ┼čtergi din minte lista cu ce aide f─âcut.

Îmbracă-te frumos

Dac─â sim┼úi c─â ┼úi s-au ├«necat cor─âbiile, f─â o inspec┼úie prin ┼čifonier, alege cea mai frumoas─â ┼úinut─â ┼či ├«mbrac─â-te cu ea,chiar dac─â mergi la serviciu sau doar la cump─âr─âturi.

Tr─âie┼čte clipa!

Bucur─â-te de toate momentele pl─âcute de peste zi: un z├ómbet al unui trec─âtor, o zi ├«nsorit─â, o melodie preferat─â pe care oauzi ├«nt├ómpl─âtor, r├ósul copiilor t─âi, o re┼úet─â care ┼úi-a reu┼čit din prima├«ncercare.