Ce se schimba dupa varsta de 30 de ani? Aproape tot!

1 shutterstock 59343583 jpg jpeg

Timpul trece cu viteza dupa varsta de 30 de ani. Fii atent la tot ce intampla in jur si nu lasa sa-ti scape nimic! Cu unele ocazii nu te mai intalnesti.

Imediat dupa 20 de ani incepi sa iti faci planuri marete, pe care ti le doresti indeplinite pana la 30 de ani. Cand se apropie termenul, insa, iti dai seama ca n-ai facut mare lucru. Sau poate ca reusesti sa realizezi lucruri mult mai importante decat iti imaginai. Viata se schimba dupa varsta de 30 de ani si, de cele mai multe ori, noi putem sa ne influentam destinul.

Raspunzi de deciziile tale

Odata ce ai trecut de aceasta varsta, observi ca trebuie sa tratezi lucrurile cu seriozitate maxima. Ca oamenii vor de la tine mai multa implicare si ca scuzele nu mai tin ca altadata. Dupa varsta de 30 de ani, mai mult ca inainte, trebuie sa-ti asumi deciziile.

Dupa varsta de 30 de ani inveti ca dragostea vine cand e momentul potrivit

Daca inca nu ai intalnit barbatul sau femeia visurilor tale, nu trebuie sa te panichezi. Dragostea vine cand nu te astepti si are propriul curs, nu-l poti forta. Nu te amagi in relatii searbede, numai sa nu fi singura.

Nu-ti compromiti fericirea

Ai tot dreptul sa fii fericit si nu dai cu piciorul acestui drept. Dupa varsta de 30 de ani iti dai singur seama ca fericirea ta nu poate fi sacrificata. Nu lasi deoparte lucrurile care te implinesc, fie ca e vorba de hobby-uri, calatorii, carti sau activitati de voluntariat.

Iti pretuiesti caracterul

In fata prietenilor, a familiei sau a partenerului nu renunti niciodata la felul tau de a fi. Inveti sa fii respectat si sa respecti la randul tau.

Inveti sa ignori

La varsta asta vei fi invatat deja sa nu te mai consumi din orice. Sunt anumite lucruri si unii oameni care nu merita implicarea ta, ci o doza consistenta de detasare. Uneori igoranta este sinonima cu fericirea, dar asta o s-o inveti la momentul potrivit si de una singura.

E OK sa renunti

Accepti ca in viata apar momente cand trebuie sa cedezi. Oricat ai invata din greseli, sunt situatii cand esti de acord ca perfectiunea nu inseamna si succes. Iti depasesti limitele, dar stii cand nu e cazul sa ti le fortezi!