Operaţia care le ajută pe femei să ajungă la orgasm

Nu ne plac buzele cu care ne-a înzestrat mama-natură? Nu-i nicio problemă pentru medici. Vrem sâni mai mari sau poate doar să îndulcim trăsăturile nasului? Nimic mai simplu, chirurgia estetică are leac pentru problemele care ţin de remodelarea corporală.

image

Cum oferta este generoasă, şi cererile sunt dintre cele mai diversificate. În prezent, vaginoplastia ocupă un loc important în topul preferinţelor femeilor din afară. Acestea apelează la operaţia de îngustare a vaginului, în primul rând pentru intensificarea plăcerii sexuale. Prin vaginoplastie este îngustată intrarea şi sunt întăriţi muşchii vaginului.

Când este indicată intervenţia

Considerate, în general, compexe închipuite sau mofturi feminine, motivele pentru care se apelează la vaginoplastie sunt în unele cazuri chiar serioase probleme:

-atunci când este vorba de incontinenţa urinară sau pierderea involuntară de urină în timpul efortului fizic (chiar şi tuşitul sau strănutatul poate fi cauze);

-când este necesară intervenţia de reconstrucţie a vaginului şi a perineului, în urma daunelor provocate de naşterile pe cale naturală;

-remodelarea unui pelvis cu muşchii slăbiţi;

-reconstrucţia vaginului, dacă a fost supus unui tratament sexual neobişnuit;

-remodelarea ţesuturilor, cu scopul de a creşte senzaţiile senzoriale şi cele care ţin de confortul psihic în activitatea sexuală.

În fond, reprezentantele sexului frumos îşi doresc îmbunătăţirea vieţii sexuale, iar naşterile şi înaintarea în vârstă sunt cei mai demut adversari ai armoniei pe plan intim. Pentru că, în timp, elasticitatea vaginului şi rezistenţa musculară au de suferit.

Ce implică vaginoplastia  

Atunci când se pregăteşte de intervenţia chirurgicală, femeia trebuie să aibă o stare de sănătate bună. În ceea ce priveşte starea psiho-emoţională, trebuie precizat că vaginoplastia nu este responsabilă cu rezolvarea problemelor unui cuplu.

Operaţia nu durează mai mult de două ore, dar este nevoie de internare postoperatorie pentru supravegherea pacientei.

Operaţia de îngustare a vaginului este o intervenţie chirurgicală, prin urmare pot apărea şi eventuale complicaţii cum sunt infecţii, sângerări, umflături, dureri, cistite. Abia după patru săptămâni de la operaţie poate avea loc primul contact sexual.

Intervenţia se face în clinici private, iar costul ei poate varia de la sute de euro până la mii de euro.