Operaţia care le ajută pe femei să ajungă la orgasm

1 2 jpg jpeg

Nu ne plac buzele cu care ne-a înzestrat mama-natură? Nu-i nicio problemă pentru medici. Vrem sâni mai mari sau poate doar să îndulcim trăsăturile nasului? Nimic mai simplu, chirurgia estetică are leac pentru problemele care ţin de remodelarea corporală.

Cum oferta este generoas─â, ┼či cererile sunt dintre cele mai diversificate. ├Än prezent, vaginoplastia ocup─â un loc important ├«n topul preferin┼úelor femeilor din afar─â. Acestea apeleaz─â la opera┼úia de ├«ngustare a vaginului, ├«n primul r├ónd pentru intensificarea pl─âcerii sexuale. Prin vaginoplastie este ├«ngustat─â intrarea ┼či sunt ├«nt─âri┼úi mu┼čchii vaginului.

Considerate, în general, compexe închipuite sau mofturi feminine, motivele pentru care se apelează la vaginoplastie sunt în unele cazuri chiar serioase probleme:

-atunci c├ónd este vorba de incontinen┼úa urinar─â sau pierderea involuntar─â de urin─â ├«n timpul efortului fizic (chiar ┼či tu┼čitul sau str─ânutatul poate fi cauze);

-c├ónd este necesar─â interven┼úia de reconstruc┼úie a vaginului ┼či a perineului, ├«n urma daunelor provocate de na┼čterile pe cale natural─â;

-remodelarea unui pelvis cu mu┼čchii sl─âbi┼úi;

-reconstruc┼úia vaginului, dac─â a fost supus unui tratament sexual neobi┼čnuit;

-remodelarea ┼úesuturilor, cu scopul de a cre┼čte senza┼úiile senzoriale ┼či cele care ┼úin de confortul psihic ├«n activitatea sexual─â.

├Än fond, reprezentantele sexului frumos ├«┼či doresc ├«mbun─ât─â┼úirea vie┼úii sexuale, iar na┼čterile ┼či ├«naintarea ├«n v├órst─â sunt cei mai demut adversari ai armoniei pe plan intim. Pentru c─â, ├«n timp, elasticitatea vaginului ┼či rezisten┼úa muscular─â au de suferit.

Atunci c├ónd se preg─âte┼čte de interven┼úia chirurgical─â, femeia trebuie s─â aib─â o stare de s─ân─âtate bun─â. ├Än ceea ce prive┼čte starea psiho-emo┼úional─â, trebuie precizat c─â vaginoplastia nu este responsabil─â cu rezolvarea problemelor unui cuplu.

Operaţia nu durează mai mult de două ore, dar este nevoie de internare postoperatorie pentru supravegherea pacientei.

Opera┼úia de ├«ngustare a vaginului este o interven┼úie chirurgical─â, prin urmare pot ap─ârea ┼či eventuale complica┼úii cum sunt infec┼úii, s├ónger─âri, umfl─âturi, dureri, cistite. Abia dup─â patru s─âpt─âm├óni de la opera┼úie poate avea loc primul contact sexual.

Intervenţia se face în clinici private, iar costul ei poate varia de la sute de euro până la mii de euro.