Iată ce îi atrage cu adevărat pe bărbaţi la femei!

Sunt numeroase lucruri care îi atrag pe bărbaţi la femei. Nu numai calităţile fizice contează, ci şi numeroase ale trăsături precum bunătatea.

image

Simţul umorului, bunătatea şi aspectul îngrijit sunt apreciate de bărbaţi. Foto: Shutterstock

Simțul umorului

Este foarte des un criteriu după care bărbații își aleg o parteneră fiindcă, de fapt, el este semnalul că ești o persoană cu stimă de sine crescută, că te simți confortabil cu tine însăți și că ai o perspectivă pozitivă asupra vieții. Altfel spus, simțul umorului dezvăluie despre tine și alte calități care sunt foarte importante pentru armonia în cuplu, de aceea este atât de apreciat de sexul opus.

Vezi şi: Femeile cu această problemă ajung mai greu la orgasm

Afinitățile și inteligența

Unii bărbați sunt atrași de femeile inteligente alături de care pot susține o conversație. La fel de mult ajută și afinitățile pentru anumite domenii sau pasiunile comune, deoarece creează familiaritate și interese similare pe termen lung. Ajută de asemenea și o cultură bogată, care îți permite să abordezi o gamă largă de subiecte și care îl va ajuta pe potențialul partener să-i fie ușor să discute cu tine și să se simtă confortabil în preajma ta, dar mai ales să vadă potențalul de a aduce plus valoare în cuplu.

Cum îl privești

Contactul vizual este important; dacă nu îl vei folosi la adevăratul potenţial, vei avea de pierdut fiindcă nu vei părea nici suficient de încrezătoare și nici suficient de interesată încât să încurajezi din priviri, conversația și curtarea. Mai mult, contactul vizual exprimă încrederea în propria feminitate. O femeie care se simte confortabil cu ea însăși va putea privi relaxată în ochii partenerului și transmite și mesajul că va fi asertivă atunci când ia decizii pentru că se cunoaște pe sine și acționează în consecință.

Vezi şi: 5 sfaturi pentru sănătatea vaginului. Ce rol are viaţa sexuală

Un corp îngrijit

În ciuda impresiei că bărbații ar fi atrași de corpuri perfecte, ceea ce îi încâtă este de fapt, să vadă o imagine corporală îngrijită. Aşa că acordă-ţi timpul necesar pentru a-ți menține un aspect îngrijit, care să te facă să te simți bine. Alegerile sănătoase în privința mâncării, exercițiile regulate și o rutină a îngrijirii cosmetice personale sunt printre ingredientele de succes în relația cu tine, dar și cu partenerul.  

Să știi să asculți

Bărbații apreciază femeile cu bune abilități de ascultare, fiindcă atunci când se simt ascultați se simt speciali, dar mai ales, câștigă încredere în tine. A fi capabilă să asculți și să acorzi atenție conversațiilor arată bune abilități sociale, dar și capacitate de empatie, interesul tău de a asculta nevoile celuilalt pentru a putea contribui la binele comun și grija de a înțelege perspectiva celuilalt.

Bunătatea

O persoană prietenoasă, plăcută și bună este întotdeauna atractivă pentru ceilalți, inclusiv pentru partenerul de viaţă. Bunătatea arată că știi să-i tratezi pe ceilalți cu respect și că le respecți demnitatea. De asemenea, este o garanție pentru o relație armonioasă de cuplu, dar și un semn bun pentru potențialii parteneri.  

Dincolo de toate trăsăturile care te pot face atractivă în ochii altora, a fi tu însăți creează atracția maximă deoarece îți oferă autenticitate și te prezintă lumii așa cum ești. Ca și în cazul femeilor, motivele atracției pot varia de la persoană la persoană și fiecare aspect contează câte puțin, de la aspectul fizic, personalitatea și vibrația generală, până la capacitatea de a-l face pe partener să se simtă apreciat și iubit.