Care sunt zonele erogene feminine prea puțin explorate?

Există multe zone erogene neexplorate suficient atât la femei cât și la bărbați. Stiind unde sunt localizate și cum să le stimulăm, creăm relații mult mai plăcute.

O zonă erogenă este orice parte a corpului care are o sensibilitate mai mare și poate provoca un răspuns sexual atunci când este stimulată. Este important să depășești zonele evidente de activare și să explorezi întregul corp al partenerului tău pentru a-i oferi cea mai mare plăcere, scrie StepOnHealth

Urechile

Deși urechile sunt considerate a fi foarte erotice, ele sunt adesea trecute cu vederea. Totuși, sunt o zonă care merită explorată atunci când vrei să duci lucrurile din dormitor la un nivel superior.

sex jpg

Foto: Shutterstock

Urechile sunt foarte sensibile la atingere, deoarece au mulți receptori senzoriali. Din cauza tuturor terminațiilor nervoase, mângâierea lor poate ajuta la atingerea punctului culminant sau chiar să crească intensitatea orgasmului.

Merită să le atingi ușor, să folosești limba pentru a urmări conturul urechii  exterioare și să săruți ușor lobul urechii, să-l masezi cu buzele.

Buzele

Sunt zonele erogene cele mai expuse și sunt pline de terminații nervoase situate foarte aproape de suprafața pielii (au de 100 de ori mai multe decât au vârfurile degetelor!).

Chiar și cea mai mică atingere a buzelor noastre eliberează un val de hormoni ai fericirii, lucru care ne face să ne simțim bine și ne afectează emoțiile.

Sunt multe moduri în care poți stimula buzele, chiar și doar sărutul în jurul buzelor, nu direct pe ele, poate fi stimulant.

Nu există o relație care să devină nepotrivită pentru un sărut fierbinte, de foc, indiferent de cât de mult timp a trecut de când cuplul este împreună. Acest lucru vă va întări relația.

Gâtul

Spatele gâtului nu este de obicei explorat de mulți, dar este o zonă cu adevărat delicată.Așdar, nu rata niciun centimetru din pielea gâtului, femeii îi va plăcea tenția ta!

Sânii

Majoritatea sunt innebuniți după sânii partenerei, dar trucul este să știi ce să faci cu ei. Deci, nu-I apuca și nu-i strange prea mult. Fii blând și așteaptă răspunsul pertenerei, care îți va spune  ce îi place și ce nu îi place.

Interiorul coapselor

Folosește-ți degetele pentru a urmări partea interioară a coapsei și folosește-ți imaginația pentru restul.

Interioarele coapselor nu sunt doar pentru a vă înfășura corpul în poziție de misionar. Interioarele coapselor femeii sunt mai sensibile la stimulare decât alte zone ale corpului și pot fi intens explorate.

Vaginul

Fă-ți timp și joacă-te. Fii creativ, dar fii blând.Este cea mai erogenă zonă, dar este și fragilă.

Sub buric

Zona dintre buric și pelvis este o zonă erogenă mai puțin cunoscută. Motivul pentru care această zonă poate fi atât de plăcută este că poți, de fapt, să stimulezi punctul G al unei femei aflat chiar pe partea opusă.

Această zonă nu este doar foarte sensibilă, dar stimularea promovează fluxul sanguin către alte zone erogene.

Partea inferioară a stomacului este atât de aproape de vagin și de clitoris, încât ideea atingerii zonei este deosebit de incitantă pentru multe femei.

Pentru a-ți ne menține viața sexuală interesantă (în special cu același partener), este nevoie de un pic de varietate.

Folosește-ți buzele, dinții și limba pentru a linge, ronțăi și mângâia, experimentând diferite tipuri de presiune, astfel încât bucuria să fie dublă!

Citește și Cancerul colorectal la tineri.