Ce spune poziţia sexuală preferată despre personalitatea bărbatului

1 2 jpg jpeg

Poţi afla multe despre un bărbat din felul în care se îmbracă sau după cum tratează oamenii în general. Şi asta nu este tot, căci şi poziţia sexuală preferată dezvăluie câte ceva despre personalitatea bărbaţilor.

Poziţia misionarului, pentru bărbaţi cărora le place stabilitatea

Nu te grăbi să îl cataloghezi drept un bărbat plictisitor, lipsit de iniţiativă. Dacă preferă această poziţie, înseamnă că îi place stabilitatea şi este un tip tandru.

Faptul că preferă această poziţie mai poate spune despre personalitatea sa că este un tip destul de comod, căruia nu îi prea place aventura. Nici cu creativitatea nu stă prea bine, însă pe de altă parte este un tip loial, care are nevoie de afecţiune.

Poziţia pe la spate, un tip aventurier

Daca îi place să faceţi destul de des sex în această poziţie înseamnă că îi place să deţină controlul şi că are încredere in el. Pe de altă parte, faptul că această poziţie nu presupune să vă priviţi în ochi în timp ce faceţi amor, poate însemna şi faptul că are şi anumite insecurităţi.

De asemenea, mai poate însemna faptul că este deschis către aventuri şi că este un tip independent.

Femeia deasupra, poziţie preferată de bărbaţii comozi

Dacă stai de cele mai multe ori deasupra atunci când faceţi amor, acest fapt poate sugera faptul că ai un partener care este obişnuit să obţină lucrurile uşor de la viaţă, potrivit idiva.com.

Poate fi şi faptul că nu este un tip foarte ambiţios, însă în schimb are o doză de aroganţă. Însă este şi o poziţie care ajută femeia să ajungă la orgasm, de aceea, dacă se numără printre poziţiile lui preferate poate însemna şi faptul că vrea să ai parte de plăcere în dormitor.

Această poziţie poate indica atât un bărbat atent la dorinţele partenerei, dar poate arăta şi faptul că ai un partener posesiv, chiar un pic gelos, care simte nevoia de afecţiun, dar şi de dovezi constante de iubire.

Pe de altă parte, poate sugera şi faptul că nu prea are încredere în el.

Citeşte şi: De ce se despart tot mai multe cupluri. Explicaţiile psihologului