La ce se gândesc bărbaţii în timp ce fac dragoste

În timpul contactelor intime, unii bărbaţi par că sunt cu mintea în altă parte. Cu toate că savurează momentele de plăcere sexuală trăite alături de parteneră, în mintea bărbaţilor se pot derula şi...alte imagini.

image

Foto: Shutterstock

Cu gândul la altă femeie

Un sondaj efectuat de o companie britanică de jucării sexuale la care au răspuns 1.300 de persoane a arătat că, în timpul contactelor intime, 42% dintre bărbaţi se gândesc la o altă femeie decât cea cu care fac dragoste. Însă destul de multe femei fac acelaşi lucru: se gândesc la un alt bărbat în timp ce sunt în pat cu partenerul. Această fantezie poate face ca emoţiile resimţite în aşternut să fie mai puternice.

Şi, totuşi, cine este această femeie din fanteziile bărbaţilor? Poate fi o amică sau o colegă de serviciu. Astfel, 11% dintre bărbaţi au răspuns că femeia la care se gândesc în timp ce fac sex este şefa lor. Unii dintre bărbaţii chestionaţi au trecut chiar la fapte. Mai exact, 25% dintre ei au dat curs fanteziei şi au avut contacte sexuale cu cea la care se gândeau în timp ce făceau dragoste cu partenera oficială, iar 32% dintre aceştia au fost însă dezamăgiţi de experienţă. 2% dintre bărbaţi au reuşit să se culce cu şefa lor.

Fosta parteneră

Alţi bărbaţi care au luat parte la sondaj au declarat că mintea le-a zburat la fost parteneră în timp ce făceau dragoste cu actuala. Scopul? Retrăirea momentelor de retrăire a fostelor momente de excitaţie.

Pentru 66% dintre bărbați, această fantezie este banală, în timp ce pentru 34% echivalează cu infidelitatea.

Lucruri banale

Bărbaţii se pot gândi şi la aspecte de zi cu zi în timpul contactelor sexuale. Astfel, potrivit Women’s Health Mag, mintea bărbaţilor poate fugi, de exemplu, la chestii legate de locul de muncă sau la faptul că au uitat să facă duş.

La plăcerea sexuală care i se oferă

Totuşi, bărbaţii nu sunt mereu cu mintea în altă parte, fiind conştienţi şi trăind plăcerea din timpul contactelor sexuale. Sânii sau fesele partenerei sunt detaliile care le oferă plăcere sexuală şi la care se pot gândi, de pildă, şi în timp ce se masturbează.

Întârzierea ejaculării

Un alt gând care poate trece prin mintea bărbaţilor în timp ce fac sex este cum să-şi întârzie ejacularea.

Preocupat să ofere unul sau mai multe orgasme partenerei, un bărbat se poate concentra asupra unui gând pentru a evita ejacularea precoce. Acest lucru poate consta în controlul respiraţiei în timpul penetrării vaginale sau la ceva care nu are legătură cu plăcerea sexuală.

Citeşte şi: 5 poziţii sexuale recomandate în timpul sarcinii