Poziții sexuale pentru bărbații cu penis mic, care aduc maximă plăcere partenerelor

Un sondaj realizat în America în 2015 a arătat că lungimea medie a unui penis aflat în erecție este de 13 cm. În cazul în care penisul tău nu ajunge la această lungime, din punct de vedere statistic, ai un penis mai mic decât media generală.

Chiar dacă pentru majoritatea bărbaților și partenerelor acestora, aspectul lungimii nu creează probleme, există câteva poziții sexuale care pot fi abordate pentru a maximiza performanța sexuală a unui penis cu dimensiuni aflate sub medie.

Penis mic jpg

Penisul mic nu este un impediment, declară majoritatea femeilor . Foto: Shutterstock 

Precizăm totuși, că toate sondajele la care au participat femei au relevat faptul că pentru ele nu contează atât de mult mărimea penisiului, cât conează pentru bărbați. În cazul doamnelor, mai importante sunt dorința și pasiunea partenerului, exprimate inclusiv prin felul în care organul sexual masculin este folosit pe durata actului sexual. 

Dar, dacă știi cele mai bune poziții sexuale, cu siguranță viața ta erotica are numai de câștigat.

Față în față, partenera deasupra

Este preferată de mulți pentru că permite stimularea mai multor zone puternic erogene, precum sânii și clitorisul. Pentru ca penetrarea să fie profundă, iar vaginul să fie pătruns de toată lungimea penisului, partenera trebuie să se afle perpendicular deasupra bărbatului, într-o poziție similară celei de călărie. Această poziție este excelentă pentru bărbații cu penisul mic deoarece partenera poate controla mișcările astfel încât penetrarea să fie adâncă și plăcerea maximă. Dar, de asemenea, poate fi o poziție în care este vorba mai puțin despre mișcările de „înăuntru și în afara”, și mai mult despre cele de frecare și rotire, care produc stimularea clitorisului. Mângâierile și săruturile, precum și stimularea clitorisului, inclusiv cu mâna, intensifică plăcerea, de aceea, această poziție este una de succes.

Citește și Orgasm vaginal vs. orgasm clitoridian: care este mai intens

Partenera călare, așezată cu spatele

O variațiune a poziției sexuale descrisă anterior presupune ca partenera să stea călare peste corpul bărbatului, dar nu cu fața către partener, ci cu spatele. Poziția permite pătrunderea penisului în profunzimea vaginului. De asemenea, femeia poate controla mișcările atfel încât să simtă satisfacție deplină în timpul actului sexual. Bărbatul poate crește plăcerea partenerei mângâindu-i spatele și fesele, de aceea această poziție poate deveni una dintre cele preferate de cupluri.

Poziția T, din picioare

Pentru această poziție, bărbatul stă în picioare, iar partenera trebuie sa stea fie întinsă pe spate, pe o masa, cu picioarele în jurul coapselor tale, fie așezată pe o altă suprafață sigură, care să îi susțină greutatea. Controlul mișcărilor aparține bărbatului, iar poziția permite o pătrunderea atâncă a penisului în vagin și totodată stimularea clitorisului. Este știut faptul că stimularea vaginală, în cazul multor femei, nu produce la fel de multă satisfacție pe durata actului sexual, comparativ cu stimularea clitoridiană. Se întâmplă acest lucru deoarece clitorisul este foare bogat în terminații nervoase sensibile și este un organ erectil, care se mărește pe parcursul actului sexual, o parte dinte femei experimentând erecție clitoridiană. Din acest punct de vedere, această poziție este ideală pentru că produce stimularea clitorisului și prin mișcările sexuale, dar permite și stimularea cu mâna, atât de către bărbat cât și de către femeie.

Picioarele partenerei în V și bicicleta

Reprezintă variațiuni ale poziției anterioare, de data aceasta partenera aflată pe spate ține picioarele în sus, în poziție de V, sau pliate, dacă în așa fel se simte mai confortabil. Partenerul este tot în picioare și controlează mișcările de du-te vino. Această poziție se poate adapta și transforma în poziția bicicletei, când partenera își ridică picioarele la piept. Genunchii ei sunt îndoiți de parcă ar face un exercițiu de „pedalare”. Aceasta este o altă poziție care permite atât penetrarea profundă, cât și stimularea manuală a clitorisului.