Vedete care au învins cancerul

1 sharon osbourne jpg jpeg

Lupta cu cancerul este una dintre cele mai dificile, aceasta boală făcând anual 9,96 de milioane de victime în lume, atât în rândul femeilor cât şi al bărbaţilor. Chiar şi celebrităţile, a căror viaţă pare perfectă din exterior, se confruntă cu probleme de sănătate grave. Iată 4 poveşti uimitoare ale celebrităţilor internaţionale, care au învins cancerul!

Sharon Osbourne

Celebra prezentatoare de origine britanică a fost diagnosticată cu cancer de colon în 2002. A suferit un tratament greu, urmând regulat şedinţele de chimioterapie. S-a vindecat, în cele din urmă, iar în 2012 a ales să facă dublă mastectomie pentru a reduce şansele de a se îmbolnăvi din nou de cancer. Întrebată de ce a ales să facă această procedură dureroasă, Sharon Obsbourne a spus, pentru revista britanică Hello! că a vrut să scape de amintirea greutăţilor din trecut.

Ewan McGregor

Celebrul actor din Doctor Sleep a dezvăluit în 2008 că a avut o aluniţă canceroasă  sub ochi. Din fericire, actorul a mers la medicul specialist pentru un control amănunţit, potrivit BBC. Din fericire, aluniţa a fost îndepărtată la timp, fiind evitate astfel complicaţiile. Ewan McGregor a spus că lucrul cel mai bun pe care l-a făcut când s-a confruntat cu această situaţie a fost că s-a dus la medic.

Citeşte şi: Bolile grave cu care s-a confruntat Melanie Griffith

Edie Falco

Actriţa a descoperit că suferă de cancer la sân, în 2003, în timp ce filma la serialul american ,,Clanul Soprano’’. Actriţa se temea ca nu cumva să-şi îngrijoreze colegii de serial şi fanii, aşa că, la acel moment, doar Illene Landress ştia despre boala ei ,,Prietena mea bună, Illene Landress, producătoarea serialului, a păstrat secret faptul că eu aveam cancer şi a lucrat la programul meu de filmări, astfel încât să pot face şi tratament”, a declarat actriţa pentru revista Vera, trei ani mai târziu după ce s-a vindecar de cancer.

Stanley Tucci

Actorul a aflat că are o tumoră canceroasă pe limbă, după aproape 10 ani de la moartea primei soţii, care a murit din cauza cancerului la sân. Actorul nu a dezvăluit, public că are cancer decât după trei ani de la vindecarea bolii. Stanley Tucci a mărturist, într-un interviu acordat revistei

 că a perioada în care avut cancer a fost una extrem de grea, atât pentru el cât şi pentru familia sa.

Anca-Teodora Popa

Sursa:

https://www.usmagazine.com/celebrity-body/pictures/stars-who-beat-cancer-20101110/