Dieta prințesei Kate Middleton este sănătoasă și ușor de ținut

Prințesa Kate Middleton are o siluetă zveltă, parțial datorită dietei sale sănătoase. Află meniul zilnic al ducesei, care o ajută să-și mențină energia pentru îndatoririle de mamă și angajamentele regale, potrivit Hello!Magazine.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos și dragostea pentru sport. Din ceea ce știm despre dieta zilnică a familiei ducilor de Wales, le place să mănânce o varietate de mâncăruri hrănitoare și aromate, iar Kate prefer să gătească ea înseși. Ducesei îi place să-și implice și copiii atunci când face paste sau pizza, scrie Hello!Magazine.

image

Ducesa de Wales are o constituție zveltă susținută de o dietă sănătoasă. Foto: Shutterstock

Deși nu este vegetariană, ducesa mănâncă, în genral, fără carne la prânz. În timpul turneului regal efectuat împreună cu William în India, bucătarul Raghu Deora, care a fost însărcinat cu crearea de preparate pentru cuplul regal în timpul șederii lor la Palatul Taj Mahal, a dezvăluit că prințesa a mâncat un prânz cu kebab de legume și curry de linte. A fost o rețetă vegetariană pentru că așa a preferat Kate.

De asemenea este cunoscut faptul că ducii de Wales iubesc sushiul. Vorbind cu bucătarul japonez Akira, de la Japan House London, William a spus: „Mulțumesc foarte mult. Eu și soția mea iubim sushi-ul”.

Alte preferate ale lui Kate se spune că sunt salatele de pepene verde, tabbouleh, ceviche și gazpacho, potrivit unui articol din 2014 din Daily Mail.

Cina este mai cosnistentă, iar Kate pare să aibă pentru masa de seară un meniu asemănător cu al multora dintre noi: fripturi, paste și curry.

Când era însărcinată în șapte luni cu Prințul George, Prințesa Kate s-a bucurat de un fel de mâncare cu legume de casă gătit de cuplul indian Chan Shingadia și soțul ei Hash, care conduceau magazinul Spar de lângă casa ei din Berkshire de la acea vreme.

Prințesa Kate a recunoscut anterior că este o fană a mâncărurilor picante – deși a dezvăluit înainte de turneul ei regal în India cu Prințul William că, spre deosebire de ea, soțul ei nu iubește la fel de mult condimentele.

Puiul fript este o altă masă populară în rândul familiei regale, prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan în timp ce găteau un pui iar Kate și William iubesc, de asemenea, fripturile de pui. Și pastele sunt iubite în casa Cambridge. În timpul unei vizite la Școala Primară Lavender, Kate a povestit reprezentantei școlii Matthew Kleiner-Mann cum gătește împreună cu copiii: „Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească, că au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul dintre copii amesteca făina, unul punea laptele și untul. Fac salate și alte preparate împreună."

Popcorn, din când în când, nu face rău siluetei regale a lui Kate. În timpul turneului regal din Canada și SUA din 2014, Prințul William și Kate au participat la un meci de baschet la New York, unde cei doi au fost văzuți mâncând floricele de porumb.

Citește și Până la ce vârstă poți să rămâi însărcinată