Ce lider sovietic s-a tratat cu elixirul tinereţii creat de Ana Aslan

image

Tratamentul cu H3 creat de renumita Ana Aslan a atras atenţia multor persoane publice din străinătate. De altfel, dr. Ana Aslan a avut şi mulţi pacienţi din străinătate.

În 1952, dr. Ana Aslan a preparat vitamina H3, cunoscută sub numele de Gerovital, un medicament menit să întârzie procesul de îmbătrânire. În următoarele trei decenii, tratamentul cu Gerovital H3, brevetat de Ana Aslan, avea să devină cunoscut în întreaga lume.

image

Medicamentul conţine o substanţă numită clorhidrat de procaină, care, potrivit informaţiilor de pe site-ul Insitutului de Geriatrie care îi poartă numele, intervine în mecanismele naturale de degradare de la nivel molecular, precum şi în cele proprii bolilor cronice degenerative care apar concomitent înaintării în vârstă. Este cel mai longeviv medicament geriatric din lume.

Faima acestui tratament a depăşit graniţele ţării când renumitul medic a avut şi pacienţi străini. Dr. Hewlett Johnson, decanul «roșu» din Canterbury, a relatat că a primit și el tratamentul de întinerire, pe care l-a descris astfel: «Am stat multe ore în spitalul ei. Am beneficiat de o versiune simplă a tratamentului, care a avut un efect benefic extraordinar. Mi-a redat puterile pierdute și m-a făcut să mă simt cu câțiva ani mai tânăr»”.

Vezi şi: Dieta antiîmbătrânire a Anei Aslan! Cum a descoperit elixirul tinereţii

Nikita Hrușciov a beneficiat de tratamentul Anei Aslan

Printre pacienţii celebri ai dr. Ana Aslan s-a aflat şi Nikita Hrușciov (1894 - 1971), fostul lider rus care a condus Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece. Această informaţie a apărut în dosarele Securităţii. Hrușciov a primit tratamentul cu serul dr. Aslan pentru afecțiunile lui de ficat și rinichi. În urma unui articol apărut în presa străină, faima dr. Ana Aslan a crescut şi mai mult.

image

Renumitul medic român a primit mai multe propuneri de colaborare pentru a se stabili în străinătate şi să înfiinţeze o clinică. De asemenea, ea ar mai fi avut pacienţi celebri. În anii 1960, clinica Anei Aslan de la Otopeni a devenit o destinaţie căutată printre celebrităţile lumii. Printre clienții ei s-au numărat Salvador Dali, Charlie Chaplin, Charles de Gaulle, Tito, Mao Zedong, Regele Arabiei Saudide, Aristotel Onassis și mulți alții.

Foto: historia.ro