Testează-ți vederea cu această imagine: Ce numere vezi?

Deteriorarea vederii este o problemă cu care se confruntă tot mai mulți, agravată de timpul îndelungat petrecut în fața ecranelor.

Popularitatea din ce în ce mai mare a internetului și a rețelelor sociale ne face să petrecem ore întregi pe telefoanele mobile, de aceea, înainte să ne dăm seama, vederea noastră se înrăutățește.

image

Dacă bănuiești vreodată că ți-a scăzut din acuitatea vizuală, încearcă să-ți testezi vederea cu acest test care a adevenit viral pe rețelele de socializare.

Deși nu are curatețea unui test de vedere realizat la medic, îți oferă indicii despre cât de curând ar trebui să ajungi la oftalmolog, dacă nu oferi răspunsurile corecte.

Așadar, există patru numere ascunse în această imagine alb-negru. Care sunt numerele pe care le poți vedea, ascunse în această imagine?

Dacă ai terminat, iată „diagnosticul” , în funcție de ceea ce ai văzut.

image

Daca ai vazut:

3246: Ești miop și este posibil să ai astigmatism.

3240: Ai astigmatism, dar nu ai miopie.

1246: Ai doar miopie, dar nu ai astigmatism.

1240: Felicitări! Ai vedere perfectă!

Când testul de ochi a devenit viral pe internet, mulți oameni au simțit că răspunsurile lor reflectă cu adevărat starea vederii lor. Dar un astfel de test nu înlocuiește un consult oftalmologic, deci pentru orice problemă de vedere, consultă un medic optometrist.

Citește și Iată care sunt semnele glicemiei crescute.