Care este boala de care suferă Katy Perry, din cauza căreia ochiul i s-a „blocat”. VIDEO

Despre ochiul drept al cântăreței americane s-a vorbit mult în ultima perioadă. Fanii vedetei s-au întrebat chiar dacă nu a suferit un accident vascular cerebral pe scenă.

image

Foto: Shutterstock

În mai multe videoclipuri apărute pe reţelele sociale, se poate vedea cum ochiul drept al cântăreţei Katy Perry rămâne închis, în ciuda eforturilor sale de a remedia cât mai discret această situaţie. Acest lucru poate fi asociat cu confesiunea cântăreţei din 2016 legată de aşa-numitul ochi leneş, în cadrul emisiunii American Idol. Atunci, a âncercat să remedieze situaţia cu ajutorul unei pălării.

Într-o postare pe Instagram, Katy Perry apare în momentul în care îi fuge ochiul drept și pare că nu-l mai poate controla. Ea a scris: ”Punct de vedere: Atunci când vezi datele de concert din 2023. Sunt bineveniți toți rigizii, comentacii, conspiraționiștii să-mi vadă ochiul defect de păpușă stricată, plus alte trucuri, în 2023, pe scenă. Spectacolul va face o trecere printre anii 2008 – 2023, anii buni în care paranoia nu ne lovise. Show-ul va fi o petrecere despre cum să-ți găsești dragostea necondiționată și neafiliată politic. O să curgă bere de la sânii mei, face parte din truc, că doar nu dau lapte adevărat. Sper să cântăm împreună și în 2023 și să bem pentru asta!”

2 cauze posibile

Katy Perry ar putea avea una dintre aceste boli oculare, potrivit santemagazine.fr.:

1. Ambliopia, cunoscută şi ca ochiul leneş, reprezintă scăderea acuităţii vizuale a unui ochi normal din punct de vedere structural. Există unii factori favorizanţi ai ambliopiei, printre aceştia numărându-se diferenţa de dioptrie dintre cei doi ochi sau lipsa de paralelism a ochilor. Acestea afectează funcţionarea normală a sistemului vizual, creierul ignorând imaginile neclare. Prin urmare, vederea la ochiul suprimat se va deteriora din cauza nefolosirii.

2. Blefarospasmul, boală manifestată prin închiderea involuntară a globilor oculari. Blefarospasmul se mai poate manifesta prin clipiri involuntare, spasme ale pleoapei şi ochi iritaţi. Această patologie poate afecta doar un ochi sau ambii și poate fi agravată de oboseală şi stres.

Citeşte şi: Studiu: Ochii pot spune cât mai ai de trăit