Prințul William și Kate Middleton au o „regulă strictă” pentru a-i disciplina pe copii

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, au „o regulă strictă” pentru copiii lor.

Este evident că Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, se descurcă foarte bine în public, dar acasă, regulile sunt mai relaxate. De fapt, surse au declarat pentru The Sun că William și Kate au doar „o singură regulă strictă”.

Fără strigăte , acesta este un decret regal! Deloc surprinzător, creșterea în ochii publicului ca parte a familiei regale implică o mulțime de reguli, mai ales atunci când sunt la evenimente precum viitoarea încoronare a regelui Carol al III-lea. Dar mai presus de toate, prințul și prințesa de Wales își doresc o comunicare deschisă cu copiii lor.

Acestea fiind spuse, familia de cinci membri știe că există „o regulă strictă” care nu poate fi uitată, fără țipete sau strigăte.

image

Familia regală britanică la un eveniment oficial. Foto: Shutterstock

Potrivit The Sun, o sursă spune că, în timp ce „copiii sunt încurajați să vorbească despre sentimentele lor”, comunicarea este întreruptă atunci când vocile sunt ridicate.

„Țipatul este absolut „interzis” pentru copii și nu este acceptat niciun motiv de a țipa unul la altul”, a declarat sursa pentru The. Și, William și Kate iau, de asemenea, momentele de „înlăturare” , când este înreruptă disputa și copii sunt izlolați pentru a se putea discuta cu diecare în parte, ca o oportunitate de a vorbi despre sentimentele simțite, pe „canapeaua pentru discuții”.

O „canapea pentru discuții” este modul cuplului reagal de a liniști și a da spați copiilor să își exprime sentuimentele. Dar, tot timpul părinții le sunt alături, pentru a-i ajuta și ghida să iasă din starile copleștioare.  

Regula interzicerii strigăturilor se aplică și prințului și prințesei de Wales, inclusiv când au crize de furie.

"Copiii sunt luați de pe scena disputei și se discută calm cu ei. Lucrurile le sunt explicate și consecințele sunt subliniate, dar nu se țipă niciodată la ei", a explicat sursa pentru The Sun.

O altă sursă Sun a explicat că regula de disciplină a familiei îi ajută pe prințul William, prințesa Kate și tinerii membri ai familiei regale să fie în aceeași echipă. „Nu se pune problema ca un părinte să spună „nu” și celălalt să spună „da” mai târziu, deoarece Kate și William vor să prezinte un front comun în fața copiilor lor”, a explicat sursa.

În general, regula interzisului țipatului are un singur rol: să creeze înțelegere. În timpul discuției calme se găsesc și soluții, a adăugat sursa.

Citește și Ce mâncăruri te îmbătrânesc?