Cum fac față prinții George, Charlotte și Louis pierderii străbunicii lor, Elisabeta a II-a a Angliei

Prinții George, Charlotte și Louis merg la școală și sunt deocamdată, departe de ritualurile pe care le presupun funeraliile reginei, străbunica lor.

Părinții prinților au ales ca cei mici să își continue activitățile obișnuite, iar vestea morții reginei le-a dat-o mama lor, care i-a pregătit pentru acest moment. Pierderea străbunicii vine la distanță de un an, de când cei mici și-au pierdut și străbunicul, prințul Philip.

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg

Copiii cuplului Kate și William merg la o școală nou din această toamnă. Foto: Arhiva Adevarul. 

Kate Middleton nu s-a alăturat Prințului William la Balmoral când regina a intrat  sub supraveghere medicală și nici imediat după deces, ci a rămas alături de cei trei copii, Prințul George, 9 ani; Prințesa Charlotte, 7 ani; și prințul Louis, în vârstă de 4 ani. Ea i-a pregătit pe copii pentru vestea morții străbunicii și s-a asigurat că cei mici fac față bien veștii și își continua cursurile cu success la noua școală la care tocmai au început cursurile.

Prințul de Wales a explicat sâmbată de ce el și Kate au luat această decizie atunci când cuplul s-a alăturat lui Meghan Markle și prințului Harry pentru a face o plimbare în afara Castelului Windsor și a vedea coroanele de flori și mesajele destinate reginei.

Elaine Gee, o profesoară din Wokingham a povestit că William a informat școala cu privire la faptul că dorește să le păstreze copiilor un sentiment de firesc și normalitate, în ciuda pierderii. „El a vorbit despre modul în care își dorește să depășească George, Charlotte și Louis, acestă perioadă, spunând că ei, ca familie, încearcă să păstreze un anumit sentiment de continuitate pentru ei la școală și să mențină lucrurile cât mai normale posibil.”a povestit Gee, citată de revista Elle.

Gee s-a întâlnit și cu Kate, tot pentru a discuta despre copii și modul în care va fi această perioadă de tristețe pentru ei. „Amândoi au fost foarte amabili, blânzi și autentici. A fost foarte special – cu siguranță un moment pe care îl voi prețui mereu.”, a spus profesoara.

Copiii regali nu au participat încă la nicio ieșire în familie după vestea morții Reginei. Nu este clar încă dacă vor participa la înmormântarea Reginei de luni.

Anterior, George și Charlotte au participat la înmormântarea Prințului Philip împreună cu părinții lor, de aceea se crede că vor lua parte și la înmormântarea Elisabetei a II-a.

Citește și Obișnuiești să mănânci repede? Iată ce boală riști să faci!