ТОP 5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii uscate

Absența proceselor inflamatorii, porilor dilatați și strălucirii uleioase - atuurile tipului uscat de piele. Există însă și dezavantaje: o senzație constantă de strângere, descuamare, apariția ridurilor precoce. Este necesar să se rezolve astfel de probleme într-un mod complex, începând cu îmbunătățirea obiceiurilor alimentare și terminând cu produse cosmetice selectate corespunzător. Fetele cu pielea uscată ar trebui să aleagă produse cosmetice cu un conținut ridicat de uleiuri, extracte de plante și vitamine. Clasamentul nostru din articolul de astăzi, care include cele mai bune remedii pentru pielea foarte uscată pentru îngrijirea de zi și de noapte, te va ajuta să faci o alegere în favoarea unui produs eficient și de înaltă calitate.

image

1. Gel-cremă L’Oreal Paris pentru pielea uscată și sensibilă

L'Oreal Paris Aqua Day Fluid este conceput pentru a hidrata intensiv și a reface pielea uscată. Conține ⅔ apă purificată și două ingrediente active, concepute, de asemenea, pentru a hidrata:

sucul de aloe - previne evaporarea umidității, participă la regenerarea țesuturilor, împiedică apariția inflamațiilor și ajută alte substanțe să pătrundă în straturile cele mai profunde ale pielii;

acid hialuronic - un umectant natural responsabil pentru fermitate și netezime. Ajută la combaterea ridurilor premature și a senzației de apăsare.

Datorită consistenței sale ușoare și lichide, crema se absoarbe rapid, fără a lăsa un luciu gras sau o peliculă lipicioasă.

2. Cremă hidratantă de zi L'Oreal Paris

Produsul este inclus în categoria celor mai bune creme de buget pentru îngrijirea pielii uscate, dar compoziția nu este inferioară celor exclusiviste scumpe. Moliciunea, nutriția și hidratarea este asigurată de:

1 milion de molecule hidratante - saturează rapid epiderma cu umezeală și elimină senzația de strângere și uscăciune;

filtrele UV - protejează împotriva formării radicalilor liberi și previn fotoîmbătrânirea;

vitamina E – antioxidant, previne îmbătrânirea timpurie;

vitamina B5 - catifelează și hrănește;

glicerina vegetală - un ingredient de reținere a umidității și de hidratare.

Iar uleiurile de trandafir și coacăze negre prezente în compoziție tonifică pielea, îi redau elasticitatea, îi îmbunătățesc funcția de protecție și o hrănesc. Această cremă hidratantă de zi   L'Oreal Paris, precum și alte articole de calitate pot fi achiziționate accesând magazinul online makeup.ro.

3. Cremă nutritivă Garnier Bio Argan

Principala componentă a acestei creme este extractul de argan, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și tonifiante. Datorită mineralelor valoroase, vitaminelor și acizilor polinesaturați conținuți în uleiul de argan, pielea primește nutriție și hidratare. Tocoferolii încetinesc procesul de îmbătrânire. Ca urmare a efectului multicomponent, fața capătă o strălucire sănătoasă, inflamația, descuamarea și uscăciunea dispar.

În afară de argan, crema conține și alte componente nu mai puțin eficiente pentru îngrijirea pielii:

sucul de aloe - asigură un efect hidratant ridicat, atrage moleculele de apă și nu lasă umezeala să se evapore;

acidul hialuronic - hidratează, susține sinteza colagenului, crește elasticitatea.

Crema Garnier Bio conține 98% ingrediente de origine naturală care acționează pentru o piele fermă, întinsă, suplă și netedă. Gama Garnier Bio este certificată Ecocert Greenlife.

4. Balsam nutritiv Vichy Neovadiol Gf

Produsul este special formulat pentru pielea matură cu vârsta de peste 45 de ani. Vichy Neovadiol Gf ajută la eliminarea senzației de uscăciune și senzație de strângere prin saturarea cu ingrediente active inovatoare:

proteic Gf, o proteină care ajută la stimularea producției de ingrediente naturale responsabile de tinerețea pielii. Regenerează straturile profunde ale epidermei;

pro-Xylan, o moleculă patentată care promovează producția de colagen, întărește țesuturile epidermice și crește densitatea acestora;

uleiuri naturale (unt de shea, ulei de tărâțe de orez, șofrănel), care sunt surse de acizi grași omega-3-6-9 benefici;

apă termală Vichy - reglează echilibrul hidro-lipidic, este responsabilă de hidratare și saturație cu micro-nutrienți.

Saturația maximă de nutrienți este dovada clară că Vichy Neovadiol Gf este cea mai bună cremă nutritivă pentru pielea uscată după 45 de ani. Conform studiilor clinice, utilizarea regulată a remediului lasă pielea bine saturată cu lipide. Textura produsului este delicată și permite o absorbție rapidă. Nu lasă o senzație lipicioasă, grasă sau strălucitoare. Produsul este potrivit pentru pielea sensibilă. Hipoalergenic.

5. Cremă de noapte Lumene Lahde Hydration recharge

Crema de noapte pentru îngrijirea pielii Lumene Hydration Recharge este special formulată pentru a hidrata intensiv, hrăni și reface pielea în timp ce dormi. Produsul este îmbogățit cu:

unt de shea, care favorizează hidratarea, hrănește, îmbunătățește regenerarea la nivel celular și protejează;

suc de mesteacăn, care tonifică, împrospătează, dezinfectează.

Un alt secret al produsului este apa de izvor arctic, bogată în numeroase microelemente și minerale, care conferă pielii un aspect sănătos și strălucitor. În compoziția remediului nu există parabeni sau formaldehide.