Kit unghii cu gel pentru manichiuristele profesioniste și fetele moderne

image

Multe fete se întreabă dacă este posibil să-și facă singure o manichiură îngrijită fără a pleca de acasă. 

Cu siguranță, acest lucru este posibil dacă ai un kit unghii cu gel. Acesta este un set de instrumente adecvate pentru manichiura cu unghii cu gel. Un kit de început te va ajuta să-ți îndeplinești dorințele fără a aștepta programarea la salonul de manichiură. Îți poți face manichiura acasă într-un moment convenabil pentru tine. Este recomandabil să cumperi un kit unghii cu gel de început, adică pentru începătoare, iar dacă ești experimentată, poți alege un kit unghii cu gel pentru profesioniști, care poate fi utilizat  pentru clientele tale.

În ce constă un kit unghii cu gel? 

Un kit unghii cu gel poate include o lampă UV sau o lampă LED, freză sau pilă electrică, grund, top coat, un set de pile, strat de bază, degresant, gel de diferite culori, acoperire de finisare, perie pentru praf, pensule pentru formarea unghiilor cu gel, pensule pentru trasarea liniilor de manichiură franțuzească și design de unghii cu gel, șervețele și ulei de cuticule și multe altele.

Nu toate kit-urile conțin aceleași instrumente, iar tu le poți alege în funcție de necesitățile tale. Dacă ești manichiuristă și lucrezi cu un număr mare de cliente, atunci ești familiarizată cu nevoia constantă de consumabile. Când se epuizează, trebuie schimbate. Frezele sunt un alt produs cel mai popular în rândul manichiuristelor, iar fără ele, este imposibil să faci o manichiură hardware care este la cerere acum. De asemenea, duzele trebuie schimbate frecvent, mai ales cu un flux mare de cliente.

Astăzi, un kit unghii cu gel ocupă o poziție de lider pe piața serviciilor de cosmetologie și în rândul femeilor care își prețuiesc frumusețea și timpul. O tehnologie relativ simplă face manichiura accesibilă nu numai pentru vizitatoarele salonului, ci și pentru fetele care preferă să aibă grijă de frumusețea unghiilor lor acasă. Din ce în ce mai mult, femeile aleg o versiune blândă de manichiură cu unghii cu gel. Și nu degeaba, deoarece datorită rezistenței mari a stratului, unghiile pot fi purtate timp de câteva săptămâni, iar dacă sunt realizate în culori delicate, perioada de purtare poate crește cu încă o săptămână.

Kit unghii cu gel pentru fetele moderne

Schimbarea modei revine inevitabil la nuanțe naturale și design discret. Frumusețea naturală merge mână în mână cu moda pentru anumite lungimi și forme. Unghiile lungi, cu formă nenaturală, ar trebui să cedeze loc unghiilor de lungime moderată. Lungimea plăcii unghiei în tendință, nu depășește cinci milimetri. O manichiură blândă va arăta perfect pe unghiile în formă de migdale sau ovale. Pentru fanele formei pătrate, există o veste bună - rămâne în continuare același aspect clasic, dar suferă unele modificări. Acum pătratul este ușor rotunjit la margini. Această geometrie „rotunjită” se numește „squonking”. Fanelor unghiilor lungi le este recomandat să opteze pentru unghii în formă de migdale. Anul acesta sunt la modă unghiile cu gel în formă de migdalele în culori deschise, pastelate. Finisajul mat, finisajul pudrat, nisipul olografic, modelele geometrice sunt folosite ca decor pentru unghii cu gel. Dacă vrei să fii constant la modă, alege un kit unghii cu gel și experimentează tot ce ți-ai dori.