Iată ce membru al familiei regale ești în funcție de zodie!

image

Poate fi distractiv să descoperi cu ce membru al familiei regale te asemeni în funcție de zodie. Astrologul Natasha Weber a realizat această analiză a zodiilor membrilor familiei regale și le-a subliniat trăsăturile de bază. Tu cu cine te asemeni?

Berbec: Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie este fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah. Este, de altfel, nepoata Regelui Charles al III-lea. Aceasta s-a născut pe 23 martie sub semnul berbecului. Berbecul este un semn de foc, care denotă independeță și putere. „Elementul tău, focul, redă trăsături de personalitate precum entuziasm, spontaneietate și curaj. Întotdeauna într-o călătorie de auto-descoperire, aveți o dorință arzătoare de a descoperi noi interese și ambiții”, spune astrologul Natasha Weber pentru bodyandsoul.com.

Taur: Regina Elisabeta a II-a

Unul dintre cei mai longevivi monarhi ai istoriei, Regina Elisabeta a II-a, s-a născut sub semnul taurului, la data de 21 aprilie, 1926 și a murit pe 8 septembrie 2022.

Taurul este un semn de pământ, guvernat de planeta Venus. Natasha Weber consideră că „Cel mai dedicat dintre toate semnele zodiacale, taurii sunt renumiți pentru determinarea lor în toate aspectele vieții”. De asemenea, astrologul Natasha Weber consideră pe baza trăsăturilor zodiei taur că regina ar fi avut o fire cu simțul estetic dezvoltat, afectuasă, loială, foarte capabilă în cazul rezolvării problemelor și nu numai.

Gemeni: Prințul William

Fiul regelui Charles al III-lea și al regretatei prințesă Diana, prințul William s-a născut pe 21 iunie, 1982, în semnul gemeni. Gemenii sunt un element de aer, guvernat de către planeta Mercur. „Gemenii sunt articulați, comunicativi și curioși. Ca semn al gemenilor, ești cu mai multe fațede, cu multe corzi la arc și diverse talente la dispoziția ta”, spune Weber pentru bodyandsoul.com.

Rac: Prințesa Diana

Mult îndrăgita și regretata prințesă Diana s-a născut pe 1 iulie, 1961, în semnul racului. Racii sunt considerați sensibilii zodiacului, fiind un semn de apă, guvernat de către Lună. „Îți pasă foarte mult de prieteni, familia și casa ta. Printre cele mai bune calități ale tale se numără persuasivitatea și loialitate”, spune Natasha Weber pentru bodyandsoul.com. De altfel, astrologul remarcă faptul că racii pot avea anumite puncte slabe, precum faptul că uneori pot fi capricioși, lipicioși și nesiguri.

Leu: Meghan Markle, ducesă de Sussex și Prințesa Charlotte de Monaco

Atât Meghan Markle cât și Charlotte de Monaco sunt născute în semnul leului. Leul este un semn zodiacal de foc, guvernat de Soare. Astrologul Natasha Weber subliniează că leii pot fi egoiști și mândrii, dar totodată și energici, îndrăzneți și curajoși. „În calitate de regi și regine ai zodiacului, sunteți lideri naturali, gata să urle și să deschidă o cale. Căutați lumina reflectoarelor și ești condus de dorința de a fi iubit și admirat. Printre cele mai bune calități ale tale se numără loialitatea, curajul și încrederea”, a mai adăugat astrologul pentru bodyandsoul.com.

Fecioară: Prințul Harry

Fratele mai mic al prințului William, prințul Harry s-a născut pe 15 septembrie, 1984, în zodia fecioară. Fecioarele sunt considerate „perfecționistele horoscopului”, fiind totodată firi analitice, de încredere, inteligente.

Balanță: Sarah Ferguson, Ducesă de York

Sarah Ferguson, Ducesă de York, s-a născut în data de 15 octombrie, 1959, în zodia balanță. Balanța este un semn de aer, guvernat de Venus. Balanțele sunt considerate firi corecte, în căutare mereu de dreptate. „Deoarece simbolul pentru balanță este cântarul, ești ca un pendul, în căutarea permanentă a echilibrului perfect”, spune Natasha Weber pentru bodyandsoul.com.

Scorpion: Regele Charles al III-lea și Prințesa Grace de Monaco

Atât Regele Charles al III-lea cât și Prințesa Grace de Monaco sunt născuți sub semnul scorpionului, semn de apă.  Sunt guvernați de Pluto și Marte.Scorpionii sunt considerați ca fiind ambițioși, pasionați, puternici și protectivi cu cei pe care îi iubesc.

Săgetător: Prințesa Sofia a Suediei

Prințesa Sofia a Suediei s-a născut pe 6 decembrie 1984, în semnul săgetătorului. Săgetătorul este un semn zodiacal de foc, guvernat de Jupiter. Săgetătorii sunt firi optimiste și aventuriere, fiind, totodată, boemii horoscopului. Au calități ca onestitatea, pozitivitatea și menținerea permanentă a unui set de principii.

Capricorn: Kate, Ducesă de Cambridge

Ducesa Kate s-a născut pe 9 ianuarie, 1982, în semnul de pământ, capricorn. Capricornii sunt guvernați de planeta Saturn și sunt considerați ca fiind serioși și rafinați. „Printre calitățile tale cele mai bune se numără competența, caracterul practic și înțelepciunea. Cu toate acestea, uneori poți fi rigid și dur”, spune Natasha Weber pentru bodyandsoul.com.

Vărsător: Prințesa Moștenitoare Maria a Danemarcei

Prințesa Moștenitoare Maria a Danemarcei s-a născut pe 5 februarie, 1972, în semnul de aer, vărsător. Ca trăsături de personalitatea, vărsătorii sunt inventivi, progresiști, creativi, puternici și inimoși. De altfel, sunt guvernați de două planete Uranus și Saturn.

Pești: Prințul Edward

Prințul Edward s-a născut în data de 10 martie, 1964, sub semnul de apă, pești. Peștii sunt considerați vizionarii zodiacului, fiind totodată visători, sufletiști și intuitivi. De asemenea, sunt guvernați de două plante Jupiter și Neptun.

De Anca-Teodora Popa

Sursă:

bodyandsoul.com.au