Din ce motive sexul la hotel este mai satisfăcător?

Folosești aceleași poziții, urmezi aceeași rutină sexuală din patul de acasă și cu toate acestea, nu este același lucru. Care este motivul pentru care sexul este mai bun la hotel, decât acasă?

Potrivit Bustle, sexul la hotel și chiar acasă, dar când sunteți în vacanță este descris ca fiind mult mai bun de majoritatea oamenilor. Schimbarea mediului plictisitor creează un nou scenariu, care este un stimul foarte pozitiv pentru creier. Ca răspuns, organismul secretă mai multe endorfine, adrenalină și dopamină în acest nou cadru, de aici și satisfacția mai mare.

foto sex jpeg

Foto: Shutterstock

Pe scurt, ieșirea din rutină îți excită creierul și îți trezește cheful. Mai mult, când ești cazat la hotel, sau ești în vacanță, de obicei te rupi de presiunea vieții de zi cu zi. Așa că, în acest mod poți elimina din anxietățile care, în multe cazuri vă pot compromite performanța și dorința sexuală.

Așa că, dacă simți că viața ta sexuală ar putea avea nevoie de un mic impuls, încearcă să rezervi o cameră de hotel pentru o noapte sau chiar pentru weekend. Un nou cadru pentru sex poate fi o terapie excelentă atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional pentru un cuplu.

Iată și alte motive pentru care sexul la hotel este mai bun, potrivit Bustle

Ești mai deschis să încerci lucruri noi

Mulți oameni, odată intrați într-o rutină, rămân în acea zonă, iar rutina  include și obiceiurile sexuale. Atunci când o rutină este schimbată, prin șederea într-o cameră de hotel sau plecarea în vacanță, actul sexual poate deveni mai incitant deoarece atmosfera este diferită și aduce un sentiment de aventură care-i face să-și trăiască fanteziile.

Acasă sunt responsabilitățile

Stresul poate fi un ucigaș uriaș al libidoului. În calitate de coach de relații Tiya Cunningham-Sumter a spus pentru Bustle:

„Cred că sexul la hotel și în vacanță sunt mai bune, deoarece cuplul s-a îndepărtat de de sursa stresului. Casa reprezintă responsabilitățile. Dacă dormitorul tău este aglomerat de copii care vin și pleacă, sau dacă vezi înaine mormanul de facturi la intre, e greu să fii complet concentrat pe sex.

Când ești la hotel, mintea uită responsabilitățile și, cu toții am observat că orice merge mai bine în vacanță. Poți fi atât de neîmblânzit, sălbatic și liber pe cât vrei, este o schimbare de mentalitate în momentul în care pleci de acasă.”

Ești mai relaxat

Orgasmele și sexul se bazează pe principiul dăruirii și primirii. Mulți se luptă cu asta din cauza mentalității de care este nevoie pentru ca lucrurile să funcționeze. Când oamenii se relaxează și sunt liberi să fie ei înșiși, sunt mai deschiși să ofere și să primească plăcere.

Vezi și De ce să mănânci mai puțină sare