Ce vezi în acest tablou prima dată? Iată ce indică despre tine!

Privește acest tabolu, numit „ O zi cu vânt”, realizat de artistul ucrainean Oleg Shuplyak în maniera lui Claude Monet și spune ce observi mai întâi, după ce îl privești timp de minimum 7 secunde. Așa vei descoperi care sunt puctele tale forte, cele pe care le identifică alții la tine, scrie yourtango.com.

image

Tabloul în stilul lui Claude Monet, pictat de Oleg Shuplyak ascunde iluzii optice. Foto Pinterest.

În imagine sunt ascunse și detalii mai puțin evidente așadar, iată decodificarea, în funcție de ceea ce ai citit cu privirea, în primele 7 secunde în care ai privit tabloul.

Chipul bătrânului

Dacă ai văzut mai întâi fața bătrânului, cea mai fermecătoare trăsătură de personalitate pe care toți o observă la tine, este profunzimea. Ești o persoană cu o percepție adâncă asupra lucrurilor, de obicei observi mai mult decât lași să se vadă. Oamenii vin către tine pentru a fi ascultați și sfătuiți. Sunt interesați de părerile tale și de modul în care interpretezi situațiile de viață.  

Femeia cu umbrela stricată

Personajul pe care l-ai văzut inițial este femeia cu umbrela stricată? Atunci ești un spirit glumeț și pus pe șotii, iar aceasta este principala ta trăsătură de caracter pentru care te apreciază cunoscuții. Felul tău tonic de a fi aduce bucurie și în relațiile tale cu ceilalți.

Femeia care se luptă cu vântul ținând umbrela în față

Dacă ți-a căzut privirea prima dată pe personajul care ține umbrela contra vântului, atunci ceea ce toți observă la tine este optimismul. Cea mai fermecătoare calitate a ta este atitudinea pozitivă. Strălucești, iar prin atidudinea ta de a observa doar paharul plin, arăți și altora calea. 

Florile

Dacă ai văzut mai întâi florile, ești o fire sensibilă, iar oamenii se simt impresionați de vulnerabilitatea ta. Din acest motiv, cunoscuții se pot conecta la tine într-un mod profund. Se simt relaxați, nu se simt judecați și nici inconfortabil să vină cu propriile lor vulnerabilități și sensibilități în discuțiile avute cu tine.

Citește și Ce se petrece în corpul tău pe caniculă. Trebuie să ştii