Ce poziţie de somn ai? Iată ce spune despre tine!

Ai fi surprins să afli că felul în care dormi îți dezvăluie trăsăturile ascunse de personalitate.  

image

Foto: jagranjosh.com

Mulţi specialişti au studiat relaţia dintre poziţia de dormit şi personalitate, iar concluziile sunt interesante. Unul dintre ei este Samuel Dunkell, care a scris şi o carte despre acest subiect. „Modul în care dormim este modul în care trăim”, a scris Dunkell în cartea sa, „Poziţiile de dormit”.

1. Pe spate

Dacă obişnuieşti să dormi pe spate, eşti o persoană concentrată, tăcută şi puternică. Eviţi conflictele şi preferi să spui adevărul decât să te încurci în minciuni. De asemenea, ai tendința de a avea așteptări mari de la tine și de la ceilalți. Ai tendința de a-ți păstra gândurile pentru tine. Rareori reacţionezi din impuls. Ești foarte optimist şi îţi place să trăieşti viața la maxim. Eşti determinat să îţi atingi obiectivele în viață.

Nu-ți place să te implici în bârfe mărunte sau să te asociezi cu oameni care nu respectă standardele stabilite de tine.  

2. Poziţia fetală

Mai este cunoscută şi ca poziţia fetusului, pentru că imită felul în care fătul se ghemuieşte în pântecul mamei. Persoanele care dorm în această poziţie au un suflet bun, deşi este posibil să pară că au un fel de carapace dură la exterior. De asemenea, cei care dorm astfel ar putea avea nevoie de protecţie şi de mai multă înţelegere din partea celorlalţi. Îţi plac activităţile creative precum dansul, pictura şi muzica. Dormitul în poziţie fetală poate fi şi o modalitate de a te îndepărta de problemele pe care le întâmpini ziua. Este posibil să te temi să vorbeşti în public, pentru că nu îţi plac mulţimile.

3. Pe burtă

Dacă obişnuieşti să dormi pe burtă înseamnă că eşti o persoană distractivă şi deschisă la minte. Îţi place să treci direct la subiect, cu toate că unii s-ar putea să te considere cam dur. Este posibil să fii mai nervos, mai impulsiv sau anxios. Îți place să ai controlul asupra tuturor. De asemenea, s-ar putea să îţi fie greu să gestionezi criticile în mod constructiv. Ai o voinţă puternică, îţi asumi riscuri şi vezi mai mereu partea bună a lucrurilor.

4. Pe o parte

Dacă obişnuieşti să dormi pe o parte înseamnă că eşti o persoană sociabilă, care intră uşor în conversaţii cu cei din jur. Ești foarte încrezător, ceea ce uneori te face să pari că poți fi ușor convins. Unii ar putea spune despre tine că eşti destul de lent în luarea deciziilor.

Dacă obişnuieşti să dormi cu o pernă în braţe sau între picioare înseamnă că dai prioritate familiei şi partenerului de viaţă. Nu ești obsedat de muncă. Preferi să acorzi mai mult timp persoanelor apropiate în viața ta. Eşti devotat oamenilor pe care îi iubeşti, de care îţi place să ai grijă.  

Vezi şi: Ai o personalitate puternică dacă ai aceste trăsături

Sursă text şi foto: jagranjosh.com