Ce mănâncă și ce tip de sport face Monica Bellucci?

Monica Bellucci este una dintre cele mai populare și sexy actrițe și modele italiene, care a reușit să mențină dragostea publicului pe durata a zeci de ani.

Actița și-a arătat talentul în peste 20 de filme, fiind cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filme precum Tears of the Sun, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, The Passion of the Christ, The Brothers Grimm, She Hate Me. Ea a fost, de asemenea, imaginea unor branduri ultracunoscute precum cosmeticele Dior, Dolce & Gabbana etc.

image

Monica Bellucci este simbol al frumuseții italiene. Foto: Shutterstock

Monica Bellucci este mamă a două fete de care este foarte mândră. În ciuda sarconilor și a vârstei, Monica are o siluetă uimitoare, cu forme voluptoase și pline exact în locurile potrivite, captând atenția tutror, la fiecare apariție, fără excepție.

Dacă și ție îți place cum arată, atunci aruncă o privire la secretele de sănătate și stil de viață dezvăluite chiar de ea.

Ce exerciții face?

Actrița folosește exerciții de înot și yoga pentru a se menține în formă. Ea a recunoscut că înoată de cel puțin 4 ori pe săptămână și stă în piscină cel puțin 45 de minute pentru a-i oferi corpului un antrenament complet. Face yoga pentru a se menține în formă excelentă și pentru a obține liniște sufletească. Dacă aceste exerciții funcționează pentru ea, atunci sunt șanse să funcționeze și pentru tine. Doar dă-le o șansă și le vei iubi acest nou mod de existență, după câteva zile.

Nu preferă sportul la sală

Bellucci a mărturisit că programul ei zilnic este foarte agitat, așa că nu se forțează să meargă la sală. De asemenea, nu este o persoană matinală, care să se poată trezi la 5 și să înceapă să lucreze până la 6, deoarece îi este prea lene să facă acest lucru, așa cum singură a mărturisit.

Iubește rochiile negre

Deoarece Frumoasa Monica Belluci nu are timp să meargă la sală sau să-și rupă clipe prețioase pentru a sta pe banda de alergare, ea a venit cu o nouă modalitate de a-și acoperi imperfecțiunile corpului, care sunt, oricum, insesisabile. Folosește rochii negre pentru netezi zonele cu probleme, ceea ce îi permite să arate perfect, chiar dacă nu a investit timp și energie în exerciții fizice, de zile întregi.

Sfaturile Monicăi

Monica Bellucci a povestit într-un interviu acordat Daily Mail, că nu are secrete de frumusețe.

„Frumusețea vine din interior. Dacă nu te simți bine, este imposibil să arăți bine și acest lucru nu este valabil doar pentru fetele tinere, ci și pentru femeile care au avut deja o viață și experiențe diverse”, a spus actrița.

Frumoasa actriță și-a sfătuit fanii să se simtă mulțumiți de forma corpului lor, spunând:

„Nu sunt obsedată să plac, sunt femeie și am forme de femeie, dar dacă corpul meu ar avea altă formă și să zicem că aș fi mai plinuță și mai rotunda, ata nu mi-ar schimba natura și nu trebuie să o schimbe nimănui”.

De asemenea, actrița italiană consideră că luarea unor măsuri pentru a asigura sveltețea și sănătaea este vitală, dar nu trebuie să fii obsedat de asta.

Dându-se drept exemplu, ea a spus că întotdeauna încearcă să mănânce bine și a transpirat mult făcând exerciții de yoga mai ales după ce și-a născut fiicele, dar niciodată nu a fost prea obsedată de modul în care arată corpul ei.

Ea a recunoscut că nu se stresează niciodată gândindu-se prea mult la aspectul fizic.

Dieta cu porții mici, secretul ei

La fel ca majoritatea vedetelor, monica Bellucci folosește o dietă restrictivă, care îi permite să  mănânce orice își dorește fără să se îngrașe, dar în porții foarte mici. Îi place acest sistem de control a porțiilor și al greutății pentru că este ușor de ținut și îți poate satisfice și pofterle culinare, mâncând câte puțin din orice.

Apa este ingredient pentru fumusețe

La fel ca multe alte vedete de la Hollywood, Monicăi îi place să bea multă apă pentru a se menține în formă și sănătoasă. Apa este purificatorul natural care elimină impuritățile din organism. De asemenea, o face strălucitoare și ține la distanță multe boli

Fără foame

Bellucci a recunoscut că nu crede în înfometarea pentru un corp grozav. Dacă trebuie să slăbească pentru un rol, preferă să mănânce carne, pește și legume proaspete.

Monicai îi place când trebuie să se îngrașe pentru un film, deoarece își permite să mănânce mai mult.

Slăbiciunile ei

Pastele și ciocolata sunt cele două puncte slabe ale ei. Îi place să le consume din când în când, nu prea des, pentru a evita să se îngrașe. Simbol al fumuseții italiene, Monica pare să fi făcut în viață, toate alegerile corecte în ceea ce privește sănătatea ei. Iar dovada este silueta ei și chipul extrem de frumos.