Ce poți face pentru a remedia ejacularea precoce

Orgasmul și emisia de spermă înainte sau la scurt timp după începerea actului sexual se numesc ejaculare precoce.

Ejacularea precoce poate apăarea și dacă are loc penetrarea, dar și în absența ei. Poate fi supărătoare atât pentru bărbat, cât și pentru partenerul său sexual. De asemenea, poate duce la frustrare și este generatoarea de despărțiri în relații.

Lipsa sex , probleme in cuplu FOTO Shutterstock

Ejacularea precoce poate conduce la despărțiri. Foto: Shutterstock

Ce cauze are ejacularea precoce?

Studiile au arătat că majoritatea bărbaților ejaculează după aproximativ cinci minute de act sexual. Ejacularea precoce poate fi cauzată de mai mulți factori. Abstinența pentru o lungă perioadă de timp și apoi entuziasmul de a fi cu un nou partener o pot cauza De asemenea, în cazul ejaculării precoce, bărbatul poate fi incapabil să întârzie ejacularea, chiar dacă încearcă acest lucru

Totuși, cele mai multe cauze ale ejaculării precoce sunt de obicei tratate mai întâi cu consiliere pentru a ajuta la reducerea problemelor emoționale precum anxietatea de performanță sau stres care ar putea contribui la această situație.

Specialiștii consumtați de Times India prezintă și câteva strategii care pot ajuta la prevenția ejaculării precoce.

Folosește prezervativ

Prezervativele pot ajuta la reducerea stimulării pentru unii bărbați care au hipersensibilitate. Acest lucru te ajută să reziști mai mult. În orice caz, prezervativele trebuie folosite pentru prevenirea contracepției și a infecțiilor cu transmitere sexuală, deci aduc beneficii multiple dacă sunt folosite.

Redu stimularea

Înainte de a fi gata să ejaculați în timpul sexului sau al masturbării, opriți mișcările de stimulare și strângeți partea superioară a penisului pentru a opri dorința de ejaculare. Strângeți câteva secunde și așteptați în jur de 30 de secunde până să reluați stimularea. Odată ce nevoia de a ejaculare încetează, puteți relua mișcările stimulante. Poți repeta acest lucru fără niciun risc, până când  ești sigur că vrei să termini.

Încearcă poziții diferite și antrenează-te cu exerciții Kegel

Unele poziții sexuale sunt mai stimulatoare decât altele. Pentru a rezista mai mult, încercați să alegeți poziții mai puțin stimulatoare pentru părțile cele mai sensibile ale penisului. Exercițiile Kegel sau ale podelei pelvine nu sunt doar pentru femei. Acestea pot ajuta, de asemenea, la tratarea incontinenței și a disfuncției sexuale la bărbați.

Exercițiile Kegel pot fi făcute oricând și oriunde. Goliți-vă vezica urinară înainte de a face exerciții Kegel. Acestea sunt deosebit de importante pe măsură ce îmbătrânești, deoarece mușchii podelei pelvine devin mai slabe.

Pentru a le executa, strânge mușchii pelvieni ca și cum ați avea nevoia de a urina, dar nu poți găsi o toaletă. Ține-ți contracțiile pentru câteva secunde și apoi eliberează. Repetați exercițiul de 10 până la 15 ori. Poți face asta zilnic, de trei ori pe zi.

Citește și Diabetul necontrolat dă complicații grave