Terapia care te eliberează de blocajele energetice

image

Terapia Access Bars potențează capacitatea înnăscută a organismului de a se vindeca. Aceasta poate veni în completarea oricărui tratament și chiar intensifică efectul benefic al altor terapii complementare. Metoda terapeutică este practicată în peste 170 de țări, fiind o tehnică de eliberare a stresului, care generează echilibru atât la nivel fizic, mental, cât și emoțional.

Metoda terapeutică Access Bars are rezultate remarcabile în afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, atacuri de panică, depresie, obezitate, oboseală cronică, tulburări de somn, frigiditate, impotență, autism, stres posttraumatic, dificultăți de vorbire și de exprimare, dificultăți de învățare sau de concentrare. Terapia Access Bars mai este recomandată pe parcursul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, în blocaje energetice și emoționale. Durerea fizică și disconfortul de orice fel sunt eliminate. Pe măsură ce sunt înlăturate blocajele, clientul manifestă o mai bună stare generală de sănătate și abordează viața într-o manieră optimistă. 

Creierul se echilibrează 

Terapia Access Bars presupune atingerea a 32 de puncte de pe cap. Această atingere inițiază un proces de curățare a tuturor limitărilor și convingerilor despre anumite aspecte din viață. „Punctele respective se numesc Bars, deoarece ele sunt niște bare de energie poziționate pe cap, care se deblochează și încep să ruleze liber, în urma terapiei. Printre acestea, există bare legate de: conștientizare, prosperitate, control, bucurie, corp, vindecare, sexualitate, bani, stoparea îmbătrânirii, creativitate, crearea conexiunilor, bunătate, pace, calm, recunoștință, timp și spațiu”, a precizat Cătălina Păun, terapeut. Doctorul în neuroștiințe Jeffrey Fannin a fost cel care a efectuat numeroase studii științifice de monitorizare a creierului, atât înainte, cât și după o ședință de Access Bars. El a descoperit că, înainte de ședința de Access Bars, creierul este suprasolicitat, aflându-se în diverse stadii de abatere de la starea normală de sănătate. Cercetările sale au confirmat efectul benefic al acestei terapii. După numai o singură ședință de Access Bars, creierul este din nou echilibrat, iar persoana care beneficiază de această terapie obține claritate cu privire la alegerile pe care le face și la ce își dorește să obțină. Astfel, terapia este benefică și pentru cei care se confruntă cu relații dificile, probleme financiare sau lipsa dorinței de viață.

Proces asemănător cu ștergerea fișierelor vechi dintr-un computer

În cadrul ședinței de Access Bars, clientul se întinde pe pat și se relaxează profund, iar practicianul îi accesează, pe rând, printr-o atingere delicată, cele 32 de bare energetice, unde s-au stocat, de-a lungul timpului, toate ideile, convingerile și programele ce i-au creat realitatea de până atunci. În urma sesiunii de terapie, acestea se vor elibera și clientul va putea să-și reconfigureze viața exact cum își dorește. Potrivit specialistului, pe parcursul sesiunii terapeutice, sunt eliminate inclusiv toate sentimentele și emoțiile stresante din creier, ce rulau pe pilot automat. Terapia este un proces asemănător cu ștergerea fișierelor vechi dintr-un computer. Atunci când hardul este supraîncărcat cu informație, computerul începe să se miște cu greutate, dând semne că este necesară o defragmentare. În acest mod, Access Bars acționează ca un program de curățare și optimizare, înlăturând înregistrările de care corpul nu mai are nevoie.

Câte ședințe de terapie sunt necesare pentru rezultate de durată

În timpul ședinței terapeutice, unii oameni au un sentiment complet de relaxare, iar alții adorm. În general, este nevoie de minimum trei ședințe de terapie, consecutive, câte una pe săptămână. Pot fi necesare un număr mai mare de ședințe, în funcție de timpul de răspuns al clientului la terapie. Pentru întreținere, se recomandă câte o ședință lunar sau de câte ori clientul consideră că este necesar. O sesiune de terapie poate dura între 40 și 60 de minute.

image