TEST: Care e vârsta ta interioară?

1 shutterstock 544399165 jpg jpeg

Nu de puţine ori se întâmplă să ne simţim mai tineri sau, dimpotrivă, mai bătrâni decât vârsta din buletin. Testul nostru te ajută să afli dacă vârsta biologică şi cea interioară coincid.

10. Printre lucrurile pe care le adori la partenerul/a tău/ta se numără:

Rezultate:

Majoritatea a

Dacă la majoritatea întrebărilor ai ales varianta a - eşti persoana pentru care copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă şi la care te-ai întoarce cu plăcere oricând. Vârsta ta interioară este cuprinsă între 18 şi 24 de ani. Eşti spontan şi treci foarte uşor de la râs la plâns. Îţi place să trăieşti intens emoţiile şi nu duci lipsă de creativitate. Este bine că reuşeşti să te organizezi şi să găseşti cele mai bune soluţii atunci când este nevoie.

Majoritatea b

Te numeri printre persoanele care se simt mereu tinere, iar vârsta ta interioară este cuprinsă între 25 şi 34 de ani. Îţi place să te înconjori de prieteni şi să alegi locurile unde te poţi distra pe cinste. Eşti o persoană îndrăzneaţă şi ai de câştigat de pe urma acestei calităţi. Nu uita totuşi că în unele situaţii trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să încerci să asculţi înainte să vorbeşti.

Majoritatea c

Te încadrezi în tiparul persoanei care acţionează doar după ce gândeşte. Vârsta ta interioară se încadrează între 35-44 de ani. Deşi eşti genul activ, nu refuzi o pauză în care să te relaxezi, să te odihneşti şi să-ţi încarci bateriile. Ai experimentat entuziasmul tinereţii, iar acum cuvintele de ordine sunt „pe termen lung“ şi „stabilitate“.  

Majoritatea d

Te afli în categoria persoanelor care au devenit înţelepte pe măsură ce anii au trecut. Vârsta ta interioară se încadrează între 50 şi 60 de ani. La finalul unei zile încărcate nu-ţi doreşti decât să ajungi acasă şi să te izolezi de tumultul cotidian. Eşti o persoană care ştie să-i asculte pe cei din jur şi să ofere sprijinul necesar atunci când este nevoie.