Ultima suta de metri! Asa impodobesti rapid bradul de Craciun

Visezi ca bradul de Craciun sa fie altfel in acest an? Ai vrea sa imbini traditionalul cu stilul minimalist? Am cautat pentru tine idei deosebite pentru decoratiuni de sarbatoare.

Bradul de Craciun poate fi impodobit diferit, iar pentru asta nu ai nevoie de decoratiuni scumpe si complicat de folosit. Citeste mai jos recomandarile stilistilor de la elledecor.com.

Bradul de Craciun din obiecte verzi, asezate in forma de brad

Aduna cutiile, decoratiunile, cestile, pantofii, gentile, cam tot ce ai verde in casa si fa un brad din ele. Nu uita sa pui o steluta in varf!

Contureaza un brad din instalatii

Pentru acest decor ai nevoie de cateva cuie si, eventual, de o placa de lemn, pe care sa „desenezi“ un brad. Dupa ce bati cuiele in forma de brad, aseaza instalatii luminoase in diagonala, de la un cui la altul. Bucura-te de bradul de Craciun pe cat de diferit, pe atat de spectaculos.

Brad de Craciun din fotografiile anului 2019

O alta idee de brad este sa printezi fotografiile anului care tocmai se incheie sau din toti anii de pana acum si sa le asezi pe o plansa mare, decupata in forma de brad. Bradul acesta iti va da ocazia sa rememorezi cele mai frumoase momente din viata.

Bradul de Craciun din crengute lipite pe perete

1 bradul de craciun jpg jpeg

Pentru spatii mici sau pentru iubitorii minimalismului si simbolismului, ia doar niste crengi de dimensiuni diferite. Lipeste-le pe orizontala, de la cea mai mica creanga in varf pana la cea mai mare, lasand spatii intre „dungi“. Bradul obtinut poate fi decorat dupa bunul plac.

Brad din carton colorat

4 bradul de craciun jpg jpeg

Aceasta varianta de brad poate fi perfecta pentru copii. Vei crea spatiul ideal pentru a agata ornamentele favorite. Aduna cutii de depozitare, lipeste lateralele si decupeaza, astfel incat sa ai forma de brad.

Brad din globuri prinse pe fire de guta, din tavan

3 brad din globuri jpg jpeg

Pentru aceasta varianta de brad ai nevoie de mai multe abilitati. Trebuie sa gasesti un suport de sustinere din tavan, in care sa prinzi fire de guta si de care sa legi globulete colorate si de efect. Poti sa te joci si cu instalatiile luminoase, ca sa decorezi bradul.

Brad desenat pe o table de scris

2 brad desenat cu creta jpg jpeg

Cumpara o tabla de scris, mica sau mare, cum preferi, si deseneaza pe ea un brad cu creta alba, verde. Apoi impodobeste-l cu instalatie luminoasa.

@elledecor.com, instagram