«Curăţă» organismul cu supă de legume

1 2 jpg jpeg

Nutriţionistul britanic Monica Grenfell recomandă o dietă cu supă ce durează cinci zile şi ajută procesul de detoxifiere a organismului, intensificând procesul de ardere a grăsimilor. Supa de legume conţine fibre alimentare din belşug, astfel că nu veţi resimţi senzaţia de foame.

În fiecare zi a dietei se consumă multă supă de legume şi alte alimente, după cum urmează:

Prima zi: peşte şi supă:

- prânz şi cină: peşte gras (somon, macrou, ton) la cuptor cu legume;

A doua zi: cartofi şi supă:

- mic dejun: fructe;

- prânz: legume verzi (spanac, varză, fasole verde) şi 230 g de cartofi copţi, fără grăsimi.

A treia zi: ouă şi supă

- mic dejun: fructe;

- prânz: un ou fiert, o omletă din 2 ouă şi o salată verde.

A patra zi: pâine, lapte şi supă

- mic dejun: o felie de pâine cu fructe şi cafea cu lapte degresat;

- în timpul zilei: trei felii de pâine şi lapte degresat. Laptele conţine proteine, calciu şi potasiu şi susţine organismul să reziste tentaţiei de a consuma dulciuri şi prăjeli.

A cincea zi: carne roşie şi supă

- mic dejun: fructe;

- prânz sau cină: 100 g carne roşie fiartă sau friptă cu salată verde sau salată de varză. Carnea roşie conţine fier şi previne anemia.