Poți găsi pisica ascunsă printre ratoni? Doar cei cu o vedere ageră o pot găsi!

Iluziile optice constituie modalități excelente de antrenare a vederii, minții și a atenției. De cele mai multe ori, ne lăsăm seduși de prima impresie și uităm să acordăm atenție și detaliilor importante. În imaginea de mai jos, poți vedea o mulțime de ratoni simpatici, dar, nu te lăsa păcălit de aparențe! Printre ratoni se ascunde și o pisică...O poți găsi în 15 secunde? Doar cei cu vedere de șoim reușesc.

image

Sursă foto: Dudolf

Există o mulțime de iluzii optice, rolul acestora fiind de a stimula mintea umană și capacitatea de percepție. Cercetările arată că un creier uman normal poate recepta informațiile dintr-o imagine în moduri diferite, formând o percepție diferită despre ceea ce vede fiecare dintre noi, informează jagranjosh.com.

În imaginea de mai sus, poate fi dificil să găsești pisica ascunsă, mai ales pentru că fiecare element din imagine are culoarea gri, existând mici excepții, precum accesoriile ratonilor (fesul, pălăria, jobenul, etc), care îți pot distrage atenția de la ceea ce cauți de fapt. Dar, dacă rămâi concentrat, vei reușii în cele din urmă să găsești pisica din imagine.

Dacă ai găsit pisica respectând totodată limita de 15 secunde, înseamnă că ești o fire inteligentă, cu o vedere de șoim și o atenție excelentă.

În cazul în care nu ai găsit încă pisica, nu te descuraja! Încearcă să te uiți cu atenție la chipurile ratonilor, fiindcă poți găsi un indiciu important.

image

De Anca-Teodora Popa

Sursă info: jagranjosh.com