Merele sunt o sursă excelentă de vitamine printre care A, B1, B2 şi C. Totodată aceste fructe conţin din plin fier, magneziu, potasiu şi fosfor. În plus, ele nu au în compoziţie deloc grăsimi, colesterol sau sodiu. Aceste aspecte face ca merele să fie ideale în regimurile de slăbire.

Nutriţioniştii recomandă aceste fructe în regimuri pentru că au proprietatea de a tăia apetitul de mâncare. Şi nici nu au multe calorii. 100 de grame de mere conţin doar 67 de calorii. Practic, merele sunt grozave pentru sănătate, dar te ajută să şi slăbeşti.

Aşa că, azi vă prezint cura de slăbire cu mere care vă poate ajuta să scăpaţi de minimum 10 kg, în doar două luni.

Cum să slăbeşti 10 kg

Iată ce presupune acest regim şi care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să ajungi la rezultatele promise:

Mic dejun aromat

Dimineaţa: bea un pahar de suc de mere şi lămâie (storci două mere şi zeama la o lămâie). Mănâncă şi un ou fiert cu o felie de pâine neagră.

Mentă, lămâie şi măr la gustare

La gustare optează pentru un măr tăiat felii cu câteva feliuţe de lămâie şi câteva frunze proaspete de mentă.

Ce să alegi pentru prânz

La prânz: mănâncă supă de varză şi o bucată de friptură cu mere la cuptor.

Compot de mere la a doua gustare

La cea de-a doua gustare a zilei, optează pentru 200 de ml de compot de mere, neîndulcit. Nu pune în el nici măcar un strop de miere.

Ce să faci ca să nu-ţi mai fie foame după cină

Cine e mereu o provocare. Atunci foamea e cea mai mare. De aceea, e recomandat să mănânci un măr. Şi abia apoi să consumi şi o salată plină de legume şi cu două felii de brânză.

Ce trebuie să mai ştii

Dacă îţi e vreodată poftă de dulce poţi mânca un măr copt la cuptor cu o linguriţă de miere, dar asta înseamnă să înlocuieşti prima gustare a zilei.

Pe perioda acestei diete nu se bea cafea cu cofeină. Poţi opta pentru o ceşcuţă din această licoare decofeinizată. Şi nu ai voie să bei nimic altceva în afară de apă plată şi ceai verde.