Cauţi o metodă eficientă şi rapidă ca să scapi de colăceii de pe abdomen? Există o băutură care are la bază pătrunjelul care te poate ajuta în acest sens. Cu ajutorul ei, o să topeşti câteva kilograme bune şi asta într-un timp foarte scurt.

Practic, trebuie să bei această băutură cu pătrunjel şi sare timp de şapte zile, pentru a slăbi cu nu mai puţin de 4 kilograme. În plus, băutura cu pătrunjel este foarte uşor de preparat. Îţi răpeşte doar câteva minute. În plus, nu este deloc costisitoare. Ce ţi-ai putea dori mai mult?

Ingredientele necesare pentru prepararea acestei licori:

- o legătură de pătrunjel,
- un praf de sare,
- 2 lămâi,
- 500 de ml de apă.

Speli pătrunjelul, îl tai bucăţi şi apoi îl bagi la blender. Storci peste pătrunjelul tocat cele două lămâi, adaugi un praf de sare şi, în cele din urmă, torni peste conţinut apa.

Această băutură trebuie consumată în fiecare dimineaţă, imediat ce te-ai trezit. Neapărat pe stomacul gol.

Cât timp ai voie să urmezi această dietă

Poţi ţine această dietă o săptămână pe lună. Nu mai mult.

Renunţă la grăsimi şi prăjeli

Dacă ţii acest regim de slăbire nu înseamnă că ai voie să mănânci orice şi oricât, dar nici nu trebuie să te înfometezi. Încearcă să renunţi la grăsimi, făinoase, prăjeli, sucuri carbogazoase sau să reduci foarte mult cantitatea consumată până să începi această dietă.

E bine să introduci în alimentaţie cât mai multe fructe şi legume. Fructele este indicat să le mănânci crude, iar legumele le poţi prepara la cuptor, pe grătar sau la aburi.

Câteva minute de alergare în fiecare zi

Pentru a maximiza rezultatele acestei diete, este recomandat să alergi 10-15 minute în fiecare zi. O să fie greu la început, însă cu timpul o să te obişnuieşti şi, cine ştie, poate o să înceapă chiar şi să-ţi placă.

Sfat

Evită să iei pilule care-ţi promit că poţi să slăbeşti şi să ţii şi această dietă în acelaşi timp! Cele mai multe dintre ele îţi pot pune în pericol sănătatea.