Cheia succesului într-o relaţie, de orice tip ar fi ea, sunt comunicarea şi cunoaşterea. Acestea nu trebuie să lipsească mai ales atunci când vrei să-ţi înţelegi mai bine partenerul şi să faci „casă bună” cu el!

Cred că ai văzut comedioara aceea spumoasă cu Mel Gibson, „Ce-şi doresc femeile?”, iar dacă nu ai văzut-o caut-o fiindcă merită. Dincolo de amuzament, filmul are o mare parte de adevăr, referitor la relaţiile dintre femei şi bărbaţi.

Nu degeaba se spune că deşi Bărbaţii şi femeile vorbesc aceeaşi limbă, cuvintele sunt interpretate în sensuri diferite. În fapt, partenerii noştri simt, gândesc, iubesc şi ei, doar că modul lor de a se manifesta este diferit.

Dar frumuseţea constă în diferenţe, în multitudinea de faţete cu care Universul ne provoacă. Dacă ei ar fi ca noi sau noi ca ei ar fi o mare plictiseală!

Totuşi, azi, când avem din ce în ce mai des parte de neînţelegeri, de rupturi şi de divorţuri am avea poate nevoie de încă o comedioară, de data asta intitulată Ce-şi doresc bărbaţii?. Până atunci însă, hai să vedem care ar putea fi trucurile ca să-i înţelegem mai bine pe bărbaţi…

1. Lasă-l să vorbească

Şi-l vei cunoaşte mai bine. Tendinţa noastră, a femeilor, este să vorbim mult. Tăcerea poate fi de aur, mai ales atunci când vrei să ştii cum şi ce simte bărbatul tău.

2. Fii cel mai bun prieten

În general, bărbaţii şi-ar dori să poată avea alături o parteneră de încredere. La bine şi la rău nu-s vorbe goale, chiar dacă nu v-aţi hotărât să faceţi „pasul cel mare”. Problemele discutate şi rezolvate împreună pun temelia solidă a unei relaţii.

Află şi alte trucuri care te ajută să-ţi înţelegi mai bine partenerul AICI